O değil de benim şu ana kadar eğitim gördüğüm ve yaşadığım çevre kitaba burun kıvıran fantastik deyince duymamış gibi yapan (ailem dışında onlar tüm kitapları eşit değerde görür) cahil bir kesimdi. Lisede biraz daha pozitif düşüncelere sahip insanlarla tanıştım ama onlarda fantastiğe alıştırma çabalarımı boşa çıkardı. Bense fantastik kurguyu insana hayatın tüm yönlerini anlatan bir ders kitabı ve bizi evren evren gezdiren sihirli bir geçit olarak görüyorum. O yüzden sizle geçireceğim 2 saat bile beni 5 yıllık şarj edecektir

Özellikle Hazal Abla senin peşinden bir saniye bile ayrılmayı düşünmüyorum kızmazsan çünkü fantastik ve diğer edebiyat türleriyle ilgili bir ton sorum var sana
Not: Bu kötü oldu ama neyse inanıyorum ki Yosun Abla diğerlerinin yokluğunu elinden geldiğince hissettirmeyecektir.
Yalnız bence 2. hafta Cumartesi olsa Kayıp Rıhtım ekibi olarak FABİSAD paneline katılsak süper olurdu!

Yosun Abla çok özür diliyorum başta hissettirmeyecektir yerine hissettirecektir yazmışım yerin dibine girdim şuan