Şayet bilgisayarım gerçekten izleniyorsa, karşıdaki kişinin bayan olmamasını umuyorum.
Onu bırakın ben bir makale okudum Microsoft her bilgisayarın içine bir parça yerleştirerek internet olmasa bile hangi tuşa bastığına kadar hepsi ana merkezlerine gidiyor. Hatta fotokopi makinelerinde bile hangi şeyi kopyalarsanız onlar bile ana merkeze gidiyor. Bilgisayarda kendisini yalnız sananlar bunları bilse ne yapardı kim bilir...
Alıntı yapılan: Memory - 17 Ocak 2013, 08:14:36Onu bırakın ben bir makale okudum Microsoft her bilgisayarın içine bir parça yerleştirerek internet olmasa bile hangi tuşa bastığına kadar hepsi ana merkezlerine gidiyor. Hatta fotokopi makinelerinde bile hangi şeyi kopyalarsanız onlar bile ana merkeze gidiyor. Bilgisayarda kendisini yalnız sananlar bunları bilse ne yapardı kim bilir...İnternete bağlı olmadan bunu yapabiliyor olmaları çok gerçekçi değil. Ha bir de bastığım tuşları bilip ne yapacaklar? "Salak Bill Gates." yazdım mesela, dava mı açacak Bill abimiz? Şehir efsanesi gibi geldi bana yani. Parça takıyorlarmış işini bilmem; ama internete bağlıyken ufak kodlarla böyle bir şey sağlamak oldukça kolay.Konuyla alakası yok belki, bunu okuyunca şey geldi aklıma: Güneydoğu ve doğu bölgelerinde bazı yerlerde çıkan "Rahim içi araç diye takıyorlar ama bunlarla bizi dinliyorlarmış." söylentisi . Artık oradan nasıl neyi dinleyeceklerse asdfgdf. Bazen çok ilginç söylentiler çıkabiliyor halk arasında.
özele karışmak değil mi bu