eveet bir çoklarına göre bayat teori olabilir ama;Spoiler: Gösterjon kar'ın eddard stark 'ın piçi değil de yeğeni olduğunu düşünüyorum babasıda kral robert.Robert'in Ned'in kız kardeşine aşkı malum tabi kız kardeşin ölüm zamanını tam bilmiyorum jon un doğumundan önceyse teori doğal olarak çöker
Alıntı yapılan: Sirius Red - 26 Ekim 2012, 23:44:57eveet bir çoklarına göre bayat teori olabilir ama;Spoiler: Gösterjon kar'ın eddard stark 'ın piçi değil de yeğeni olduğunu düşünüyorum babasıda kral robert.Robert'in Ned'in kız kardeşine aşkı malum tabi kız kardeşin ölüm zamanını tam bilmiyorum jon un doğumundan önceyse teori doğal olarak çöker Hımm... Daha önce bu konu hakkında, birinci kitabı okurken genel konu başlığında bir kaç kelam etmiştim. Tabii o zamandan bu zamana bir iki modifikasyona ihtiyacı vardı. Ben de şöyle düşünüyorum:Spoiler: GösterJon Snow, %95 ihtimalle Rhaegar Targaryen-Lyanna Stark yasak aşkının bir meyvesi. (Başlangıçta tecavüz ihtimali üzerinde duruyordum.)Kabaca benim düşüncem:Rhaegar Buz ve Ateşin Şarkısı adındaki kehaneti okur. Buradaki buzun Starklar'ı temsil ettiğini düşünür. Harrenhal'daki şölende Lyanna ile tanışırlar ve gizli aşkları burada başlar bir şekilde. Daha sonra bizim kaçırma vak'ası diye bildiğimiz durum ortaya çıkar. Ama aslında ortada kaçırma falan yoktur. Lyanna hamiledir. Neyse Rhaegar savaşı kaybedip Robert'ın elinde can verdikten sonra Eddard Lyanna'yı kurtarmak için Tower of Joy'a gider. Arthur Dayne'i ve yanındaki diğer şövalyeleri öldürmeyi başarırlar. Yanında Howland Reed'le beraber, doğum sonrası ölmek üzere olan Lyanna'yı bulurlar. Lyanna, Robert'ın nefretinden ve dolayısıyla çocuğu öldüreceğinden korkarak Ned'e Jon Snow'u kendisinin oğlu gibi göstermesi için söz verdirir. Daha sonra Eddard, bizzat öldürdüğü Arthur Dayne'in kılıcını teslim etmek üzere Starfall'a gider. Orada Jon'a süt annelik yapması için Wylla'yı bulur. (Wylla söylentisi buradan...) Bu arada Eddard'ın Harrenhal'da yakınlık kurduğu Ashara Dayne, abisinin sevdiği adamın elinden ölümü ve yine o adamın elinde kendinin olduğunu iddia ettiği bir çocukla çıkıp gelmesi üzerine büyük üzüntüye girer ve sonunda intihar eder. (Ashara Dayne söylentisi buradan...)Çok düzensiz oldu, ama 5. kitabı bitirip bu konu hakkında bilgi olup olmadığını gördükten sonra bir daha düzenlemeyi düşünüyorum.
Peki Tyrion Lannister hakkındaki bu teoriye ne diyeceksiniz;Spoiler: GösterTyrion Lannister'ın Lannister olmama ihtimali var.Şöyle ki Robet'dan önceki deli kral Aerys Targaryen Tywin Lannister'ın eşi Joanna'ya tecavüz ediyor.Böylece Tyrion ortaya çıkıyor.Lord Tywin krala karşı gelmeye cesaret edemediğinden ve bu durumun herkes tarafından öğrenilmesi o meşhur gururuna yediremdiğinden durumu gizli tutuyor ve eşinin hamilelik döneminde bebeğin düşmesini sağlamak için çeşitili şeyler deniyor.Fakat bebek düşmüyor.Ama özürlü doğuyor.Böyelece ortaya İblisimiz çıkıyor.Bu bir komplo teosrisi olarak görülebilir ama bunu destekeleyen kanıtlarda yok değil.Birincisi Lord Tywin oğlundan nefret ediyor ve ona hiç bir sevgi beslemiyor.Ayrıca 1.kitabı okuyanlar hatırlayacaktır Tyrion ejderhalara karşı hastalık derecesinde ilgi duyuyor ve Kral topraklarına ilk geldiğnde ejderha kafataslarının bulunduğu mahzeni ziyaret ediyor.Buarda uzun süre kalıyor ve onları hayranlıkla izliyor. Yukarıda da belirtiğim gibi bu bir teori.Teori daha sonra George R R Martin'e götürülüyor, o da "böyle bir şeyi doğrulayamam, ama red de edemem" diyor.
Ne Jamie(gerçi onun durumuda değişmeye başladı ama) ne babası ne de ablası gibi kaypak.