Martin'e sormuşlar, "Stark Hanesi yalnızca şu ana kadar seride anlatıldığı kadar mı üyeye sahip?" o da demiş ki, "Stark Hanesi Westeros'un en köklü hanelerinden biri, Westeros'un çeşitli yerlerinde Stark Hanesinden başkalarının olması muhtemel." Buradan çıkaracağımız sonuç, yakında yeni Stark üyeleri görmemiz gayet mümkün.
Azor Ahai meselesinde benim fikrim, şu ana kadar seride anlatılanlara göre Azor Ahai tanımına tamamen uyan kişi yalnızca Daenerys Targaryen. Fakat Dany'nin Azor Ahai olabileceği çok bariz olduğu için şu ana kadar anlatılmayan, yeni kitaplarda yeni karakterlerin çıkıp Azor Ahai olması daha olası görünüyor.
Leydi Taşkalp Jaime'yi asar mı? Bence Leydi Taşkalp ile Jaime arasında sağlam bir konuşma geçecek ve merhum zombi Catelyn nihayetinde Jaime'yi serbest bırakacak.
Yedi Krallık'ın tahtına en son kim oturur? Her şeyin nihayetinde, bana sorarsanız Yedi Krallık ikiye bölünecek. Yani Kuzey'i Kuzeyliler, Güneyi de Güneyliler yönetecek. Şu anki durumda biraz çılgınca geliyor lakin bence aynen bu şekilde olacak.
Jon Snow kimin evladı? Bence Jon Snow kesinlikle Ned Stark'ın evladı değil. Bran, Büvet Ağacı'nın içinden eskiden olan bir olayı gördü, Ned Büvet ağacının önünde diz çökmüş dua ediyordu. "Lütfen Jon ve Robb kardeş gibi büyüsünler, lütfen" diyordu. Çoğu kişi bunu üvey kardeş oldukları için söylediğini sandı ama bence bunu baya baya kardeşi olmadığı için diyor. Bence Jon Snow kesinlikle Ashara Dayne veya Lyanna Stark'ın çocuğu. Bir kere Stark olmadığını söylemek saçma olur çünkü fiziksel görünüşü Stark gibi. Eğer annesi Ashara Dayne ise babası ya Eddard ya da Brandon Stark'tır. Eğer annesi Lyanna Stark ise babası -bence- Deli Kral Aerys, Rhaegar Targaryen veya henüz seriye dahil olmayan, Güney'de yaşayan biri olabilir. Benim görüşüm bu.
Euron Greyjoy'un amacı ne? Bence Euron kaotik kötü. Yani kötü olmak için kötü, bu sebeple kendisine itaat eden son adama kadar Yedi Krallık'a zarar verecek.
Rickon Stark'a ne oldu? Şu an Skagos'ta, Davos kesinlikle Rickon'u bulacak. Stannis de Boltonları yenip Kuzey'de asayişi sağlayacak. Sonra Serçeparmak dediği gibi Kuzey'i fethetmeye girişecek, Stannis de onu durdurmaya çalışacak ve o şekilde karışacak ortalık ne olacağını tahmin etmek güç.
Son olarak Jon Snow öldü mü? Bence ölmedi ama bir daha kesinlikle Gece Nöbeti'ne bağlı kalacağını sanmıyorum. Muhtemelen Sur'dan ebediyen ayrılacak. Ha nasıl ölmedi derseniz kesinlikle Tormund Devfelaketi'nin yardımıyla sıvışacak o kötü durumdan.
Bu kadar, eyvallah.