Ülfet hayatımda hiç ders çalışmadım desem inanmazsın ama gerçek bu.Sınavların hiçbirine çalışmadım hayatımda ve hep okul birincisi oldum ve dershanede dereceye girdim.Tabi böbürlenmek için söylemiyorum bunları sadece bir anda bu kadar kötü puan almak yıktı beni.400 ün altına inmeyen biri nasıl 300 lerde alır bu koyuyor biraz insana
Görme yetisini kaybetmiş insanların okulunda gören bir öğrenci falan mısın ?
Berke benim en çok övündüğüm dershanede iyi puan almam çünkü okulun puan ortalaması ülfetin belkide benim puanımın yarısı kadar.Bu seneki denemelerde sadece 2 kere 400 aldılar en fazla ve bunlar 2 3 kişi.Grisini sen düşün ...
ui
Ülfet hayatımda hiç ders çalışmadım desem inanmazsın ama gerçek bu.Sınavların hiçbirine çalışmadım hayatımda ve hep okul birincisi oldum ve dershanede dereceye girdim.Tabi böbürlenmek için söylemiyorum bunları sadece bir anda bu kadar kötü puan almak yıktı beni.400 ün altına inmeyen biri nasıl 300 lerde alır bu koyuyor biraz insana
Görme yetisini kaybetmiş insanların okulunda gören bir öğrenci falan mısın ?
Hakkaten inanmadım. Berke'nin dediğine de çok güldüm. Eğer 400'ün altına düşmeyen bir öğrenci okul birincisi oluyorsa hatta dershanede dereceye giriyorsa diğer öğrencilerin seviyesi çok düşük demek ki. Lütfen beni yanlış anlama bizim dönemde 3 sınav vardı. Her sene çok stres yaşadık.
1-467
2-485
3-491
Aldım ve inan bende inek öğrenci değilim. Ama şunu söyleyebilirim ki ders çalışmazsan bir halt da alamazsın. Ben hiç ders çalışmam diyen arkadaşlarımın hepsi sabahlara kadar inekleyen tipler ve artık hiç inanasım gelmiyor yani seninle alakalı değil.
Ülfet kendimi kandırmak istemedigim için bundan sonra çok calısıcam gibi sözler veremem.Ama yinede lisede biraz daha sıkı calısıcam.Zaten lise zor bide çalışmayarak daha da zorlaştırmak istemiyorum.
Bu arada notların süpermiş tebrik ederim
Not: telefonda yazıyorum yazım hatalarını görmezden gelin