Dephne'yle Hiro aşk yaşıycakmış bu arada Ayrıca Yaeko da olcakmış 3 te.
Yaeko ölsün.Caitlin de ölsün.Ayfer Dönmez'di sanırım kızın ismi,onu anımsatıyor,birde ikinci sezon hiçbir işe yaramadılar,sürekli yiyiştiler,çok tiksindim senden.Yaeko'yu Adam öldürene kadar rahatlamayacağım ama,kesinlikle.Biri geçmişte kaldı diğeri gelecekte,artık koş Peter,koş Hiro getirin bacılarınızı.Tim'e bravo diyorum,
Üçüncü sezonla ilgili hoşuma giden gelişme,şimdiye kadar sürekli iyiler birleşti,biz de tek kötü Sylar mı diyorduk,sonra Adam geldi,Hiro sağolsun,her yerde karşısına çıkmasaydı çok güzel kötülük yapacaktı.
Sonra Sylar bunlardan olabilir.Ama bence olmaz,hepsini öldürür.
Tek başına,profesyonel çalışıyor işte adam.
Sonra sonra,Angela ve Sylar arasında birşeyler var,sırları var onların,bize bile söylemediler,
Mohinder'ın kesinlikle güçleri var,ama emin olamam.Üçüncü sezonda net bir şekilde öğreneceksiniz dediler.
Şimdi üçüncü sezonda kötüler birleşiyor,başlarında muhtemelen Adam var.Evet,Hiro onu diri diri gömüp engelleyebileceğini düşünmek gibi bir saçmalık yapmıştı lakin biliyoruz ki Adam'ın müritleri var.
Biricik kızım,Elle düzensiz bir karekter olacakmış,büyük ihtimalle ölecek.Sylar olabilir,promolardan gördüğümüz gibi.Eh,kızım işte sırf Zach için Heroes'a gitmeyecektin,gidip Lost'ta paşa paşa Charlotte olacaktın,gıcık oluyorum zaten o kıza.
Francis Capra da gelecek.İşte zavallı Kristen.Herkes kötü,iyi olacak zamanı buldun.
Şey,ekleyeyim.Veronica Mars'ta karşılıklı oynuyordu sanırım,bu ikili.Ondan diyorum zaten.
-Bazı dedikodular Niki’nin alt kişiliği Jessica’nın Volume 3′de geri döneceğini söylüyor.İşte Jessica'yı özleyenlerve benim için güzel haber.Niki istemiyoruz,Jessica!Zaten dönerse,bu birleşen kötülerden olur o da.
Benjamin Knox gelecek birde,yoruldum bu kadar spoiler'dan.