Kayıt Ol

TRT Radyo’ya Konuk Oluyoruz!

• 403
  • Rom: 7
  • ☆★
    • Profili Görüntüle
Ynt: TRT Radyo’ya Konuk Oluyoruz!
« Yanıtla #75 : 01 Mart 2015, 19:14:00 »
Abi ağzına nefesine sağlık, yayın günü dinleme fırsatı bulamamıştım. Şimdi dinledim. Hemencecik bitiverdi, çohhh üzüldüm :(. Kıpkısa ama çok keyifli bir yayındı tebrik ediyorum seni :D.
İt was one of those March days.
When the sun shines hot,
And the wind blows cold.
When the summer in the light,
And winter in the shade.

Çevrimdışı Elendil_XX

• 504
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 01 Mart 2015, 19:16:27 »
Bağlantı bir tek bende mi açılmıyor? :/

Edit: Düzeldi, açılıyor. :P

Çevrimdışı Nightmare

• 627
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #77 : 01 Mart 2015, 19:39:55 »
Abi ağzına sağlık çok keyifliymiş yayın çok eğlendim dinlerken :)

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
« Yanıtla #78 : 01 Mart 2015, 19:56:40 »
Sağ olun arkadaşlar. Hazal'la TRT'de düet yaptım, artık ölsem de gam yemem :)

Spoiler: Göster

Tape... Puhahaha XD
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı Nightmare

• 627
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #79 : 01 Mart 2015, 19:58:04 »
Abi o mesaj sayısı ne öyle 3333  :P

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 01 Mart 2015, 20:02:40 »
Vuhuuuu... Charisma +3 rujumu sürmek için yıllardır bu anı bekliyordum! Şimdi hemen... ama geçti yaa :(
Try to hide if you dare.

Çevrimdışı Nightmare

• 627
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #81 : 01 Mart 2015, 20:05:09 »
Abi cevap vermeseydin keşke  ;D

Çevrimdışı Lordmuti

• 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 01 Mart 2015, 20:45:10 »
Bir daha dinledim, yine çok kısaymış yaa dedim üzüldüm. İnşallah bir gün televizyona çıkın da boyunuzu posunuzu görelim :D

İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.

Çevrimdışı Light

• **
  • 359
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 01 Mart 2015, 21:01:33 »
Vuhuuuu... Charisma +3 rujumu sürmek için yıllardır bu anı bekliyordum! Şimdi hemen... ama geçti yaa :(
Abi kısmet 33333'e artık. İyi hazırlan da onu da kaçırma. :D
Alıntı yapılan: W.S.
Yet do thy worst, old Time; despite thy wrong
My love shall in my verse ever live young.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
TRT Radyo’da Bilimkurgu Sohbetimize Devam Ediyoruz!
« Yanıtla #84 : 03 Mart 2015, 14:24:48 »

TRT Radyo’da Bilimkurgu Sohbetimize Devam Ediyoruz!

TRT maceramız dinmek bilmiyor sevgili Rıhtım takipçileri! Yarın saat 15.00 – 17.00 arasında yayınlanan Dersaadet programına Mr.Spock‘ı anmak için katılıyoruz!

Sitemizin Genel Yayın Editörü, Yöneticisi ve çok sevilen radyo programımız Kahramanın Yol Türküsü‘nün 10 parmağında 10 marifet sunucusu Hazal “Fırtınakıran” Çamur, yarın bir kez daha TRT Radyo‘ya konuk olmaya hazırlanıyor.

Hatırlayacağınız üzere kendisi daha önce, Ağustos 2014’te, Ve Ateş Bulundu adlı programa katılmış ve Saadet Baykal ile bilimkurgu üzerine akıllarımızdan kolay kolay çıkmayacak, gayet hoş bir sohbet gerçekleştirmişti.

Birkaç gün önceyse hem bir çevirmen hem bir yazar hem de sitemizin İçerik Koordinatörü ve Yayın Danışmanı olan M.İhsan Tatari TRT İzmir Kent Radyo‘ya konuk olmuş, hayranlarının sorularını cevaplamıştı.

Şimdiyse sevgili Hazal Çamur bir kez daha mikrofonun karşısına geçecek ve Dersaadet programında, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Leonard Nimoy (Mr.Spock)’u anacak.

4 Mart Çarşamba (yarın) günü, bu defa üç konuktan oluşacak programda, Leonard Nimoy‘un hemen ardından kaybettiğimiz değerli yazarımız ve ustamız Yaşar Kemal de anılacak, katılımcılar onun üzerine de sohbet edecekler.

Prodüktör ve yayıncı koltuğunda tanıdık isimler mevcut. Ve Ateş Bulundu programının da prodüktörü olan Gülname Gümüş, aynı yayının programcısı olan Saadet Baykal ile Dersaadet‘i bizlerle buluşturacak.

Yarın saat 15.00‘da, radyolarınızın frekansını 106.6‘ya ayarlamayı unutmayın! İstanbul dışındaki dinleyicilerse canlı yayına buradan ulaşabilirler. Muhtemelen sevgili Hazal Çamur‘a söz hakkı 15.30 civarında gelecek, ama ne olacağı hiç belli olmaz!

Hepinizi Vulcan selamıyla selamlıyoruz.
Try to hide if you dare.

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 03 Mart 2015, 14:30:34 »
Bu nasıl bir övülmedir :D?! Yerin dibine girdim şu anda.

İhsan abi, samimi ama beni utandıran övgülerin için çok teşekkür ederim. Yalnız sanki sana inat yapıyormuşum gibi, senin programdan tam 1 hafta sonra TRT'ye gidiyor olmam garip değil mi? Vallahi dün arayıp çağırdılar. Konunun İhsan Tatari'ye gıcık olmamla hiçbir ilgisi yok :P.

Bu defa 3 konuşmacı olacağı için geçen defakine göre bir hayli heyecanlandım. Hadi bakalım.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 03 Mart 2015, 14:34:49 »
Eee... insan senin kadar dolu, bilgili ve yetenekli olunca aranan ve övülen bir kişi olması kaçınılmaz oluyor haliyle :) Daha da överdim ama haberi bir an önce duyurma hevesiyle fazla uzatmayayım dedim, o övgüleri daha sonra özelden iletirim sana u_u

Şimdi... 1 hafta içinde yeni bir radyo programına... hayır, hayır... televizyona çıkmam lazım! Scalzi ve Rothfuss atışma nasıl oluyormuş görsün! Muhahaha!

Yayını heyecanla bekliyorum, şimdiden başarılar!
Try to hide if you dare.

Çevrimdışı kargasiz

• 428
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 03 Mart 2015, 16:12:22 »
Güzel bir haber daha, diğer konuklar hakkında bilgi verilmemesi Fırtınakıran'ın övgüsünü arttırnış. Burada da yazının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz :)

Başarılarınızın devamını dilerim, güzel bir sohbet olur inşallah, gündüz saatlerinde olması biraz eksi bir durum ama elimizden geldiğince dinlemeye çalışırız. Eskiden gazetelerin kitap eklerinde falan yazan arkadaşlar vardı burada sanırım, radikalin internet sitesinde yazısı çıkmış kişiler vardı, onların da bu haberleri gelmeye devam etmesiyle forum hakkını vermiş olacak. Benim göremediğim haberler vardır belki bilemiyorum :)

Fırtınakıran fazla heyecanlanmana gerek yok zaten alışıksın sen, rahatlığınla güzel bir konuşma yapacağına inanıyoruz ;)

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 03 Mart 2015, 16:29:17 »
Diğer katılımcılar hakkında maalesef bizim de pek bilgimiz yok. Telefonda hızlıca değinildi diğer kişilere maalesef. Şu an yazılı bir duyuru da yok. Onlar hakkında yarın bir şeyler öğrenebildiğimde sizlerle mutlaka paylaşacağım. Ben de merak ediyorum kendilerini :). Hatta bir tek onları merak ediyorum desem yeridir :D.

Teşekkürler destek için :).

O kitap eklerinde yazanlardan bazıları gazetelerce küstürüldü bu arada. Söylemeden edemeyeceğim :P.

Çevrimdışı Nightmare

• 627
    • Profili Görüntüle
    • Saklı Günlükler
« Yanıtla #89 : 03 Mart 2015, 16:49:02 »
Valla tebrik ederim abla trt radyoya 2. kez konuk oluyorsun. Yakında trt de kendi yayınına başlarsan şaşırmam yani :D