1- Cisimlenme engelleri ev cini sihrini engellemiyor bundan zaten bahsedilmiş. Öte yandan Harry kitapta Dobby'nin yanında yanı-sıra cisimlenme yapıyor, Dobby bıçaklandığı için cisimlenme sırasında bir dağınıklık oluyor ve Harry zihinsel olarak yol gösteriyor gibi bir sahne var sadece. Cisimlenmeyi yapan Harry değil Dobby. O açıdan bu bir hata değil.
2- Görünmezlik pelerini JKR'in daha sonradan fonksiyonunu arttırdığı bir nesne bence. Son kitaba gelene kadar onun bir yadigar olacağına karar vermemiştir büyük olasılık, o yüzden çelişkili durumlar olması normal. Bu bir hata sayılabilir ya da bilgi eksikliği
3-Bunu tamamen yanlış anlamışsın. S-sz hem sözlü hem sözsüz yapılabilen demek. Snape-Harry düellosunda da Harry gelişigüzel bir şekilde deniyor büyüleri sözlü ve sözsüz şekilde. Büyüler sözlü büyüler ve sözsüz büyüler olarak ikiye ayrılmıyor bütün kitapları defalarca okudum ve hiç bir yerde böyle bir şeye rastlamadım. Sadece Affedilmez Lanetlerin sözsüz olarak kullanıldığını hiç görmedim o kadar. Diğer büyüler bence teorik olarak hem sözlü hem sözsüz olarak kullanılabilir.
Sonuç olarak hata olduğunu öne sürdüğün 3 şeyin sadece bir tanesi hata olarak kabul edilebilir. Bana kalırsa da hatalar zorlama ve sana doğrusunu söyleyen insanlara karşı 7 sayfa boyunca kendi düşünceni kabul ettirmeye çalışmışsın fakat dediğim gibi sadece 2 maddede haklısın diğerlerinde bir hata yok
Eğer kitabı bir kez daha okursanız, ya da benim yazdığım yeri, Harry ile Dobby'nin buharlaşmasından değil, Ron ve Hermione'nin buharlaşmasından bahsettiğimi anlarsınız. Eğer Ron bir cincüce ise bu hata olmayabilir evet.
S-sz bunun sözlü- sözsüz manasına geldiğini hiç düşünmemiştim, eğer böyleyse hata değildir.
3 kimseyi zorlamıyorum, kendi fikrimi yazıyorum, anlamıyorum ama nedense insanlar gelip bana "sataşıyor". Sakin olun dostlar bişey demiyorum, etkili ağız değilim, ben bunlar hatalı dedim diye hatalı olmuyor bunlar;)