Daha sonrasında ise Wasteland adlı kıyamet sonrası senaryoları sevenlerin(anladın sen onu yaşlı kurt!) aşık olabileceği bir seri incelemesi yayınlanmış olacak.
Bağa mı didin? *-* Ben zevkle üstüme alındım,
Sağa didim tabi abi *-*
Abi kesinlikle katılıyorum sana bu konuda, geri kafalılıktan değil, hakkaten çok sıkmaya başladı milyon tane farklı evren ve karaktere bölmeleri. İçlerinden çok azı zevkle okunabilecekken takip etmek o kadar zorlaşıyor ki. Bu yüzden alternatif şeylere yönelmeye başladım Marvel ve DC'den başka. Yeni serilerin ilk sayıları güzel değilse takip etmiyorum artık. Convergence da öyle olacak zira 2. sayının da bundan iyi yanı yok...
Howard the Duck için de Arkabahçe'ye istek yollayalım, herkes alıp baş ucuna koysun

Çok teşekkür ederim

Hep yeni seriler incelenmiş ne kadar güzel, Descender ve Savior'ı merak ettim ama özellikle Wasteland serisini merakla bekliyorum 
Bu DC kendini toparlayamadı gitti, evreni bir arada tutmayı, hikayeleri birbirine bağlamayı bir türlü beceremedi sanırım. Her tarafta bunları duymaya başladım.
Descender çok tatlı bir hikaye. Çizimleri de alışılmışın dışında olduğu için belki hoşunuza gidebilir. Savior ise gördüğüm en başarılı objektife sahip. İlk bölümden hikayesinin durumu nasıl olacak tam belli olmuyor ancak gidişattan göreceksiniz ki ruhen çok vurucu olaylar bekliyor sonraki sayılarda.
Bana kalırsa DC Marvel'dan bir nebze iyiydi ancak Marvel gibi geniş evrenleri bir türlü toparlayamıyorlar. Bu arada önceki mesajınıza cevap vermeyi unutmuşum, biraz geç oldu ama. Eğer Superior Iron Man'e Yıldıray çınar için başlayacaksanız hiç bulaşmayın, pek tatmin edici bir hikayeye sahip değil. Ortalamanın üstünde, yer yer sıkıyor. Zaten sonlandırılacak da Secret Wars için

Wasteland neden duyulmadı anlamıyorum. Uzunca bir aradan sonra 3. cildinin çıkacağı haberini alınca heyecanlanmıştım. Çok sevdiğim kıyamet sonrası hikayelerindendir, umarım beğenirsiniz