Aslında yarın izleyecektim, şöyle kuizim bittikten sonra rahat rahat ama dayanamadım açıp seyrettim. Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir videoydu, kitabı merak etmekle kalmadım, Rıhtım'ın her daim yenilikçi bakış açısını bir kere daha takdir ettim. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Teşekkürler Cankut

. İyi ki izlemişsin. Sana da quiz öncesi ufak bir tebessüm olmuşuz.
Öncellikle inceleme çok güzeldi ve böyle incelemelerin devamını olacak mı. Youtube da çünkü böyle incelemeler var ama hepsi genç,yetişkin tarzı kitaplar olduğu için böyle kitapları göremiyoruz büyük bir açığı kapatmış olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederiz. Elbette videoların devamı gelecek. Hatta düzenli aralıklarla bu videoları paylaşmayı düşünüyoruz. Sizler merak etmeyin, biz aslında tek video ile gelmedik karşınıza. Ama şimdi diğerleri montaj sırasını bekliyor

.
Arkadaşlar, bundan sonraki kitaplarımızda bambaşka türlerdeki kitaplarla devam edeceğiz. Tek türle de kısıtlı kalmayacağız. Hiç genç-yetişkin yok ama bir tane çocuk kitabı var

. Çocuk kitabı diye burun kıvırmayın, yazarının
kim olduğunu görünce herkesin suratında kocaman bir sırıtış oluşacağından eminim

.
Neredeyse herkes Rıhtım'ın yenilikçiliğinden bahsetmiş. Bu görüşünüz hepimiz için çok değerli. Bu desteğiniz bizlere müthiş bir şevk veriyor

. Dilerim gelecek videolarda ve başka projelerde de bu algıyı korumayı başarırız.
Yeni videolarda görüşelim!