Flood olacak ama haber vereyim dedim. "thanks for all the fish" adlı üyemiz 3. bölümü çevirmiş bana özelden iletti. Bende dosyaya ekleyiverdim. Kendisine birde buradan teşekkür etmek istiyorum.
Eklenti: Bu arada 1.4 ve 1.5'in ingilizce altyazısı yok. Şahsım adına zor bir durum. Dinleyerek çevirebilecek babayiğitler varsa işte er işte meydan. Kolay gele.

Eklenti2:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S_AXKJXb6O3N-B0HVbeZBHZe3SQyKW8sj5-CD7UV4is/edit?usp=sharingDosya bir excel dosyası. Şu işe yarayacak:
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi Brandon Sanderson'un yukarıda linki verilen derslerini (gönüllü olarak) çevirenler oldu. Bizde dedik ki eğer bu iş devam ederse millet aynı bölümleri çevirip zaman kaybetmesin diye şöyle bir çözüm bulduk. Ders Kodu denilen şey kaçıncı lecture olduğu ve o lectureın kaçıncı parçası olduğu. Çevirmeyi düşündüğünüz parçanın yanına ismini yazarsanız oluşacak olan karışıklık önlenmiş olur. Kolay gelsin sizlere.

Eklenti 2: @Nightmare senden rica etsem çeviri dosyasını, excel dosyasını ve youtube linkini ilk mesajının içine gerekli açıklamalarla birlikte koyabilir misin? Konuya ilk defa bakacak olanlar veya arayanlara kolaylık olur.