Almuric:Twitter'da paylaştığımın biraz değiştirilmiş haliyle: Conan'ın yazarından, Medeni'nin kibrine ve vahşiliğine lanet, İlkel'in erdemine övgü mahiyetinde bir macera.
Yitik Öyküler Kitabı (M. İhsan Tatari)Sevgili MİT'in kitaplarını dönüp dolaşıp okurum. Özellikle genç yetişkin tarzında olsa da, her okuyuşta aynı lezzeti veren nadir yazarlardan. Özledik ama...
- Ender'ın Gölgesi - Orson Scott Card
Alıntı yapılan: yaprak.onur - 25 Kasım 2016, 13:02:45- Ender'ın Gölgesi - Orson Scott CardTürkçeye mi çıktı diye heyecanlandım, çıksa da okusak.
4. Merhamet - Ann Leckie<Burada çevirmen kötü kadın kahkahaları atıyordu. >
Alıntı yapılan: OZ - 25 Kasım 2016, 21:52:33Alıntı yapılan: yaprak.onur - 25 Kasım 2016, 13:02:45- Ender'ın Gölgesi - Orson Scott CardTürkçeye mi çıktı diye heyecanlandım, çıksa da okusak.Çevrildi İhsan Tatari çevirdi hatta. Yayın sırasını bekliyor olması lazım.
Alıntı yapılan: yaprak.onur - 25 Kasım 2016, 13:02:454. Merhamet - Ann Leckie<Burada çevirmen kötü kadın kahkahaları atıyordu. >Kahkaha attım (Ama kötü kadın gibi değil )Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 26 Kasım 2016, 08:13:52Alıntı yapılan: OZ - 25 Kasım 2016, 21:52:33Alıntı yapılan: yaprak.onur - 25 Kasım 2016, 13:02:45- Ender'ın Gölgesi - Orson Scott CardTürkçeye mi çıktı diye heyecanlandım, çıksa da okusak.Çevrildi İhsan Tatari çevirdi hatta. Yayın sırasını bekliyor olması lazım.Onu da ben çevirdim! Hepsini ben yaptıııım! Beeeen! Aman arkadaşlar... Bu haber forumdan dışarı çıkmasın lütfen. Yayınevi aşırı ötesi titiz bu konuda, hemen surat yapmaya başlıyorlar. Duymamış gibi yapın şimdilik
Estağfurullah efendim. İmzalı Kudret yollarsınız olur biter Şaka bir yana, buradan dışarıya laf çıkmadıkça sorun yok. Kalabilir