Fakat fantazya ummanı burası zaten. Radyo yayınında bu konuda ancak devridaim yaparız gibi geliyor.
Alıntı yapılan: Tenekeci - 20 Kasım 2016, 19:23:53Fakat fantazya ummanı burası zaten. Radyo yayınında bu konuda ancak devridaim yaparız gibi geliyor.Buna katılıyorum biraz. Her ne kadar ziyadesiyle keyif aldığım konular olsa da gerek diğer yayınlarda, gerekse forum içinde fazlasıyla tartışılıyor bunlar. Evrim dedim zira ben de pek karşı çıkan bir kitle olacağını düşünmüyor olsam da Celebhol'e katılıyorum, kabul eden insanların da çok yanılgısı olabiliyor bu konuda. Bir diğer güzel seçenek de çoğumuzu yakından ilgilendiren üniversite. Hem birkaç haftadır alternatif yaşamdan bahsediyoruz, biraz değişiklik iyidir.
Yani bir seçilim katsayısı, fitness değeri, DNA'nın degredasyon değeri, plastisite gibi konuları duyduğumu hiç hatırlamıyorum popüler bilim alanlarında. Hele ki evrimin populasyon bazlı olması ve matematiksel nedenlerden dolayı, zararlı olan özelliklerin bile bir miktarda kalıtılabildiği konusunun işlenmesi daha da nadir. Bu yüzden, detaylı hazırlanmış bir evrim seansı yararlı olur, diyorum.