Masamda, yatakta, yorganın altında telefonumun ışığıyla... Aslında onlarca şekilde okuyabilirim yahu. 
Aynen, aynen. Özellikle de yorganın altında ve telefon ışığıyla. Tabii yazın çok sinir bozucu oluyor, sıcaktan bunalıyorum.
Kitabı her yer de okuyabilirim ama kitabı çok beğenmişsem. Eğer dikkatimi vermişsem hiçbir şeyi duymadan görmeden o kitapla bir olurum. Her şeyi unuturum, sadece kitapta yaşanan olaylar vardır. O yüzden ortamın nasıl olduğu kendi hareketlerimin pek farkında değilimdir. Kitabı ben yaşarmışçasına okuduğumdan kitapla paralel olarak tepkilerim çok sesli bir şekilde olabiliyor ve etrafımdaki insanlar rahatsız edebiliyorum:D
Eskiden kitap okurken sürekli bir şeyler atıştırırdım, alışkanlık olmuştu; kitabı elime aldığımda acıkıyordum. Ama kitaplarıma zarar verdiğinden(bknz: kitabın arasında kırıntılar, çikolata izleri vs vs.) bu duruma son verdim. Şu anda asla ama asla elimde kitap varken yemek yemiyorum.
Kitabı ilk elime aldığımda önce bir kapağını incelerim, komik olacak ama rafa koyup diğer kitaplarım arasında nasıl duruğuna bakarım, seriyse eğer yanyana dizerim onları. Sonrada nasıl rahat ediyorsam öyle okurum. Geceleri hariç:) Bir de takıntım vardır eğer kitap aldığımda fiş veriyorlarsa onuda saklarım, garip biliyorum ama o fiş benim kitabı ne zaman aldığımı gösterdiği için...