Kitap alma faslım oldukça sıkıcı ve bir o kadar zordur.İlk önce kitapçıya gitmeden netten bir kitap veya seri seçerim; ona ait yorumları kapak resimlerine filmi varsa filmine en sonda maliyetine bakarım

.Sonra en yakın zaman da BKM'nin yolunu tutarım .İşin en son kısmı annemi ikna etmektir bunu da başardıysam değme keyfime. Kitapçıdan çıkar çıkmaz okumaya başlarım. Sonrada kitap bitene kadar okurum. Annem yemeğe çağırır, ben ve kitabım annemin yanına gidip zavallı kadının sinirlerini zıplatırız. Yemeği (yapmak zor olsa da) kısa tutar okumaya devam ederim.
Nerede okuduğum zerre kadar önemli değildir. Yatakta, masada, koltukta,sandalyede... Ama en büyük zevkim banyoda kitap okumaktır

Kitabımı elbisenin içine saklayarak banyoya girerim ve en az 1 saat içeride dururum birisi gelip kapıyı tekmeleyince kitabı banyoya saklayarak aile bireylerine görünmeden çıkarım. Arkadaşlarım yakında çarpılacağımdan endişeleniyorlar

Bu banyo merakım yüzünden geçen ay annem zorunlu haller dışında banyoya girmemi yasakladı en fazla yarım saat durabiliyorum ve girişte kontrole uğruyorum. Bu yüzden son zamanlarda yatakla kalorifer arasındaki dar boşluğa sıkışarak okuyorum.Ama ne olursa olsun en önemlisi okumak benim için...