waaay güzel bi teori tebrikler kardeşim... ama en sewdiğim şey teori çürütmektir. hemen başlıyım bari...fikir güzel olabilirdi ama olamaz. neden ? - voldemortun bunu yapması için birini öldürmesi gerekiodu o sırada. ama voldemort kimseyi öldürmedi. moody de var aslında onu öldürdü şimdi aklıma geldi de mantıklı ama yine olamaz çünkü hortkuluk yapmak basit bi büyü ile yada asanın kırılması ile bi ruhun oraya uçması gibi uçuk kaçık bişey olamaz. fan fic olsa neyse ama jk böle bi yanlış yapmaz. ayrıca öle bile olsa çünkü cidden mantıklıharry voldemortu öldürünce onun cesedi göründü. ama hatırlayın harry ye büyü yapıp yok olurken ortada bi ceset kalmamıştı.
bi dakka ben yanlış anladım sanırım... ben harry nin asasını hortkuluk yaptı diosun sanmıştım. o daha mantıklı olurdu kendi asası olmuş olamaz çünkü asa kırıldı ve tüyle ayakta duran asa harry nin asası voldemortun asası yok oldu
harry nin asası hortkuluk... gerçektende mantıklı ama jk voldemortu bi daha geri getirip büyüsünü bozmayacaktır. saten getircek olsa seriyi bitirmezdi. yada 19 yıl boyunca nerde bu adam ama kitap bittikten sonra duydugum en güzel teori tebrikler