Fairy Tail ' a başladım, 30 bölüm kadar izledim ve Naruto'yu çağrıştırdı bana. eğlenceli gibi ama du bakalım.
Alıntı yapılan: Lunacy - 11 Eylül 2011, 21:14:57Fairy Tail ' a başladım, 30 bölüm kadar izledim ve Naruto'yu çağrıştırdı bana. eğlenceli gibi ama du bakalım.Aynen katılıyorum bende anime çıkacak haberini alıp sonra mangaya başlayıp animeyle birlikte götürmeye çalışmıştım. Animeyi bıraktım mangaya devam. Ben de animeyi yakalamaya başlayınca mangasını okumaya başladım. Genel olarak ilk başlarda eğlenceli bir seri olarak görsem de manganın sonlara doğru kendini çok tekrar etmeye başlaması yavaş yavaş beni bırakma noktasına getirdi.Özellikle çok çok güçlü gösterilen düşmanların çıtır çerez gibi tüketilmesi ( Manganın son bölümlerinde öeh diyor insan.) sinirlerimi germeye başladı. Kör kütük shonen olma yolunda ilerliyor bu seri de.
Şu an Fullmetal Alchemist'i izliyorum.İnsanlar bu animenin neresini bu kadar beğenip en iyi anime seçmişler anlamak zor.Spoiler: GösterOlay örgüsü o kadar yavaşki bitsede kurtulsam modundayım şu an.