SAD ile de olabilir (ancak öyle olduğunu zannetmiyorum, logiaların bu şekilde üretilebilmesi dengeleri çok bozar gibi geliyor bana), ama zaten meyvelerin sahibi öldükten belirli bir süre sonra aynı meyveler yeniden yetişiyordu. Durumumuz bu şekildeyse Mera Mera no Mi'yi nasıl ele geçirdiklerini merak ettim.

(Buradan da Pirate King'in meyvesinin, varsa eğer, Gomu Gomu no Mi olduğunu iddaa edenlere selamımı çakıyorum.

) Tabii bir de Yami Yami no Mi'den kaynaklandığını tahmin ettiğim, şimdilik bilinmeyen bir etkiyle meyvenin el değiştirdiğini gördük; fakat onun konumuzla alakası yok.

Evet, Luffy'nin vücudunun iki meyveyi birden kaldırabileceğine benim de şüphem yok. Bu noktadaki sakıncalı bulduğum konu Blackbeard'da gördüğümüz durumun birazcık sıradanlaşacak olması ve Luffy'nin çok erken bir safhada büyük aşama kaydetme olasılığı. Bu durumun kullanıcıyı kısıtlayacak, uzun vadede büyük bir yan etkisi var mı yok mu Blackbeard ortalarda gözükmediği için bilemeyeceğim tabii.
Yalnız, eğer olursa, Luffy'nin ne şekilde meyveyi yiyeceğini gözümün önüne getiriyorum da... Şimdiden kahkaha atabilirim.