bir kaçdır göndermeye çalışıyorum denemelerimi. Ardından kısa kaçamaklar yapıp bir okuyan, eleştiri yapan olup olmadığını öğrenmek için giriyorum foruma. Ne yazıkki her seferinde -ya da haksızlık etmeyeyim bir kaç istisna dışında- hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu konuda tasarladığım bir denemem var ama ne zaman kağıda dökülür bilemiyorum. Neyse yine de yarın ayın onbeşi diye kendimi teselli edeyim...
İyiki varsınız. Yoksa bütün denemelerim kişisel bilgisayarımda yitip gidecekti...
Bir de loca alabilmem için daha ne kadar deneme göndermeliyim...
Loca kapsamımız forumun Düşler Limanı/Kurgu İskelesi ile alakalı değil. Foruma bakmaktan bahsettiğiniz için söylüyorum bunu.
Aylık Öykü Seçkisi'nin
Yazarlar kısmında öykülerinizin dökümü olması için Seçki'de en az 5-6 öykünüzün olması lazım. Seçki'nin müdavim yazarları için bir oluşum kendisi. Gerçek adınızı bilmediğim için bugüne kadar seçkiye kaç öykü gönderdiniz onu bilemiyorum. Öykü sayınıza göre sizi de ekleriz.
Gelelim yorum almamaya. Bu konuda daha önce de şikayetler oldu, ancak çoğu insan okuyup yorum yapmıyor. Genelde insanlar daha yakından tanıdıklarına yorum yapıyor, gerçi yorum yapan insanlar da hep aynı. Bilmiyorum fark ettiniz mi? Geri kalanlar ise okuduklarıyla sınırlı kalıp yorum yapmadan sayfayı terk ediyorlar. Yorum almak çok güzel bir katkı, ama maalesef hepimizde olan bir alışkanlık değil.