bir kaçdır göndermeye çalışıyorum denemelerimi. Ardından kısa kaçamaklar yapıp bir okuyan, eleştiri yapan olup olmadığını öğrenmek için giriyorum foruma. Ne yazıkki her seferinde -ya da haksızlık etmeyeyim bir kaç istisna dışında- hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu konuda tasarladığım bir denemem var ama ne zaman kağıda dökülür bilemiyorum. Neyse yine de yarın ayın onbeşi diye kendimi teselli edeyim... İyiki varsınız. Yoksa bütün denemelerim kişisel bilgisayarımda yitip gidecekti... Bir de loca alabilmem için daha ne kadar deneme göndermeliyim...
Bu ayın seçkisi ne zaman yayınlanacak?
Alıntı yapılan: emuk - 05 Mart 2012, 17:41:49Bu ayın seçkisi ne zaman yayınlanacak?Bu akşam yayımlıyoruz.
Haziran ayında öykülerin yayınlanmaya başlayacağı bu ilk seçkimizin ana teması "Göl" olarak belirlendi. Fantastik literatür dahiline giren (bilim-kurgu, korku gibi diğer yakın türler dahil) ve "Göl" kavramını içinde barındıran hikayelerinizi en geç 24 Mayıs'a kadar kayiprihtim@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.
Alıntı yapılan: magicalbronze - 03 Nisan 2009, 10:26:24Haziran ayında öykülerin yayınlanmaya başlayacağı bu ilk seçkimizin ana teması "Göl" olarak belirlendi. Fantastik literatür dahiline giren (bilim-kurgu, korku gibi diğer yakın türler dahil) ve "Göl" kavramını içinde barındıran hikayelerinizi en geç 24 Mayıs'a kadar kayiprihtim@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.Yani fantastik ögeler ya da bilim kurgu ögeleri aranıyor.
Göndereceğiniz öyküler sitemizin de konseptine uygun olması açısından Fantastik, bilim-kurgu, korku-gerilim ya da polisiye temalarından birinde yazılmalıdır.Ayrıntılı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz: Nedir?
Mayıs ayının konusu ve öyküyü son gönderme tarihine zaman acaba bilgilendirme yaparmısınız? Teşekkürler.