Drizzt dışında diğer karekterlerinde fanlarının olduğu nadir yazarlardan. Bakınız: Jarlaxle,Harpel,Pikel,Bruenor,Artemis,Regis ve daha niceleri...
Elindeki potansiyeli kullanamadığı ve belki de gelmiş geçmiş en iyi fantastik karakterlerden birini heba ettiği için kızgınım kendisine. Daha iyi maceralar bekliyoruz kendisinden.
Geçenlerde okuduğum bir yazısında bu başlık altında bulunan birçok eleştiriye aslında bir şekilde cevap verdiğini gördüm. Kısaca şöyle diyordu kendisi: ''Ben içinde drowların bile isterse iyi olabileceği birçok karakterle eğlenceli ve bir o kadar da tehlikeli bir ortam-bir dünay yaratmaya çalıştım. Belki biraz istem dışı belki de bir ana karakter isteği ile Drizzt i yarattım ama ona verdiğim güçler sevdiğim diğer tüm yan karakterlerin önüne geçti. Okuyucular hep Drizzt i görmek istedi ısrarla her kitapta.''
Benim burdan anladığım aslında okuyucudan gelen yoğun istek üzerine devam kitaplarında Drizzt eklenmiştir. Eh zaten ekleyecekti belki ama bir iki sahneye. Aslına bakarsanız Çok sağlam karakterler var kitapta. Bruenor,Nehiryeli,Buçukluk, Wulfgar, Pikel, Bupu, Bol-Ok, Ayaz devlerinin lideri (ismini hatırlayamadım)...