Ee ne de olsa o bir kral. Spoiler: GösterAhahah! Evet! Çok gülmüştüm o sahneye ya. Bu öğlen de Arthur'un -adını unuttum- bir büyücü kadınla savaşıp sonra da onu aramaya gittiği, annesini gördüğü bölüm vardı. Merlin'le aralarında geçen konuşmalara bitiyorum A- Sen büyüden ne anlarsınki?!M- Hiç bir şey.
Spoiler: GösterMorgause, Morgana'nın ablası sanırım ya da teyzesi.. Hatta Mordred'in annesi olduğu da söylenir...Hatta ve hatta Mordred'in babasının Morgause ve Arthur olduğu da söylenir.. Bir sürü çeşitli versiyonları var..Nitekim onun Morgana ile bir bağlantısı var ama tam çözemedim.Verdiğim videonun son sahnesi süper..Tekmeden sonraki kaçış modu. Ahahhaha
Spoiler: GösterHah, evet Morgause. Şey ya o Morgana'nın üvey kardeşi. Uther kesinlikle Morgana'nın öğrenmemesi gerektiğini tembihliyordu Guis'a.Ahahaha aynen süper
Efsaneye göre Mordred morgana ve Arthur'un oğlu ama dizide farklı anltılıyor.
Spoiler: GösterBen de öyle tahmin ettim ama efsanede Arthur'un ve Morgana'nın teyzesi falan diyor, hatta Morgana ile Arthur da üvey kardeşmiş, anneleri bir babaları farklı Igrene miydi Arthur'un annesinin ismi, neyse onun kardeşiymiş Morgause öyle şeyler de okudum. Çok karışık ya Spoiler: GösterBenim duyduğum diğer efsaneye göre de Morgause ile Arthur'un oğlu.Zaten kesin bir direktif yok şöyle ya da böyle diye, efsanenin sürekli değişik versiyonları var, hangisi doğru maalesef bilemeyiz efsane olduğu için.
Spoiler: GösterAynen efsane bu değişebilir. Dizi de biraz farklılaştırmışlar, yani Morgause, Morgana'nın üvey kardeşi.
Spoiler: GösterHazır bunu değiştirmişken Gwen'i falan da değiştirseler ya da Arthur Morgana'ya aşık olsa :aha:
Spoiler: GösterMichelle Ryan da güzel Katie de güzel cidden.. Mesele hangisinin olduğu değild e mesele Angel Coulby'nin olmaması.. Olmamalı yani bu kadar Merlin izleyicisi farkında da olan biteni yapımcı yönetmenler mi farkında değil, kesin torpili var o kızın..
Ayyy bu kadar üstüne gitmeyin.Kızın güzel çıktığı fotoğrafları da var. Yani evet bu fotoğrafların sayısı çok az ve bulmak neredeyse imkansız ama.