Kayıt Ol

Merlin

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Rom: 15
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
Ynt: Merlin
« Yanıtla #105 : 14 Mart 2010, 22:00:18 »
Ee ne de olsa o bir kral. :D

Spoiler: Göster
Ahahah! Evet! Çok gülmüştüm o sahneye ya.  ;D

Bu öğlen de Arthur'un -adını unuttum- bir büyücü kadınla savaşıp sonra da onu aramaya gittiği, annesini gördüğü bölüm vardı. Merlin'le aralarında geçen konuşmalara bitiyorum :D
A- Sen büyüden ne anlarsınki?!
M- Hiç bir şey. ;D

Morgause, Morgana'nın ablası sanırım ya da teyzesi.. Hatta Mordred'in annesi olduğu da söylenir...Hatta ve hatta Mordred'in babasının Morgause ve Arthur olduğu da söylenir.. Bir sürü çeşitli versiyonları var..Nitekim onun Morgana ile bir bağlantısı var ama tam çözemedim.

Verdiğim videonun son sahnesi süper..Tekmeden sonraki kaçış modu. Ahahhaha ;D

Not to mention the pincers...

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
  • Rom: 9
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 14 Mart 2010, 22:07:36 »
Alıntı
Morgause, Morgana'nın ablası sanırım ya da teyzesi.. Hatta Mordred'in annesi olduğu da söylenir...Hatta ve hatta Mordred'in babasının Morgause ve Arthur olduğu da söylenir.. Bir sürü çeşitli versiyonları var..Nitekim onun Morgana ile bir bağlantısı var ama tam çözemedim.

Hah, evet Morgause. Şey ya o Morgana'nın üvey kardeşi. Uther kesinlikle Morgana'nın öğrenmemesi gerektiğini tembihliyordu Guis'a.

Ahahaha aynen süper  ;D

.

Çevrimdışı skandy_duygu

• **
  • 293
  • Rom: 4
  • artık Mersine Türkiye şampiyonasına :D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 14 Mart 2010, 23:02:57 »

Efsaneye göre Mordred morgana ve Arthur'un oğlu ama dizide farklı anltılıyor.
‘Üzgünüm Beverly ama seni dövmek zorundayım.Bunu senin iyiliğin için.Eğer tuvaletten bir örümcek çıktığını söyleseydin,benden dayak yemek zorunda kalmayacaktın’”

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 14 Mart 2010, 23:07:00 »
efsaneye göre merlin arthur'dan onlarca yaş büyük ve nimueh'e aşık.ayrıca guinyvere bir hizmetçi değil leydi.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #109 : 15 Mart 2010, 00:55:23 »
Hah, evet Morgause. Şey ya o Morgana'nın üvey kardeşi. Uther kesinlikle Morgana'nın öğrenmemesi gerektiğini tembihliyordu Guis'a.

Ahahaha aynen süper  ;D

Ben de öyle tahmin ettim ama efsanede Arthur'un ve Morgana'nın teyzesi falan diyor, hatta Morgana ile Arthur da üvey kardeşmiş, anneleri bir babaları farklı Igrene miydi Arthur'un annesinin ismi, neyse onun kardeşiymiş Morgause öyle şeyler de okudum. Çok karışık ya ;D

Efsaneye göre Mordred morgana ve Arthur'un oğlu ama dizide farklı anltılıyor.

Benim duyduğum diğer efsaneye göre de Morgause ile Arthur'un oğlu.
Zaten kesin bir direktif yok şöyle ya da böyle diye, efsanenin sürekli değişik versiyonları var, hangisi doğru maalesef bilemeyiz efsane olduğu için.

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 15 Mart 2010, 18:12:37 »
Ben de öyle tahmin ettim ama efsanede Arthur'un ve Morgana'nın teyzesi falan diyor, hatta Morgana ile Arthur da üvey kardeşmiş, anneleri bir babaları farklı Igrene miydi Arthur'un annesinin ismi, neyse onun kardeşiymiş Morgause öyle şeyler de okudum. Çok karışık ya ;D

Benim duyduğum diğer efsaneye göre de Morgause ile Arthur'un oğlu.
Zaten kesin bir direktif yok şöyle ya da böyle diye, efsanenin sürekli değişik versiyonları var, hangisi doğru maalesef bilemeyiz efsane olduğu için.

Aynen efsane bu değişebilir. Dizi de biraz farklılaştırmışlar, yani Morgause, Morgana'nın üvey kardeşi.

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #111 : 15 Mart 2010, 21:37:51 »
Aynen efsane bu değişebilir. Dizi de biraz farklılaştırmışlar, yani Morgause, Morgana'nın üvey kardeşi.

Hazır bunu değiştirmişken Gwen'i falan da değiştirseler ya da Arthur Morgana'ya aşık olsa  :aha:

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 15 Mart 2010, 21:42:26 »
Hazır bunu değiştirmişken Gwen'i falan da değiştirseler ya da Arthur Morgana'ya aşık olsa  :aha:

Ahahaha. Kesinlikle ya yazık valla Bradley'e. O çirkin şeyi öpmek durumunda kalıyor. Iyyy  ;D
Halbuki Morgana ne kadar hoş bir kadın  :D

.

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 15 Mart 2010, 22:02:13 »
Nimueh'i tek geçerim   ;D

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #114 : 16 Mart 2010, 13:36:35 »
Michelle Ryan da güzel Katie de güzel cidden.. Mesele hangisinin olduğu değild e mesele Angel Coulby'nin olmaması.. Olmamalı yani bu kadar Merlin izleyicisi farkında da olan biteni yapımcı yönetmenler mi farkında değil, kesin torpili var o kızın.. :P

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 16 Mart 2010, 14:42:08 »
Michelle Ryan da güzel Katie de güzel cidden.. Mesele hangisinin olduğu değild e mesele Angel Coulby'nin olmaması.. Olmamalı yani bu kadar Merlin izleyicisi farkında da olan biteni yapımcı yönetmenler mi farkında değil, kesin torpili var o kızın.. :P

Aahahah. Aynen torpilden başka yönetmenlerin kör olmasını ne açıklayabilirki zaten :D

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #116 : 16 Mart 2010, 17:01:00 »
Bütün dünya isyanda Gwen'e..
Tek umudum 3. sezonda yeni bir Gwen gelmesi..
Yani dizisnin fantastik olmasından daha fantastik geliyor bana o tarz bir kızın öyle bir karakteri canlandırması. ;D

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 16 Mart 2010, 17:06:53 »
Oyuncu değişikliklerinden nefret etsem de bu seferki gerçekten gerekli! :D
Burdan o kadını her kimse seçtiyse ona sesleniyorum: Değiştirin şu kadını!  ;D

.

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 16 Mart 2010, 21:08:35 »
Ayyy bu kadar üstüne gitmeyin.Kızın güzel çıktığı fotoğrafları da var. Yani evet bu fotoğrafların sayısı çok az ve bulmak neredeyse imkansız ama. Tamam bence de bu kızı değiştirsinler :P

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #119 : 17 Mart 2010, 16:01:56 »
Ayyy bu kadar üstüne gitmeyin.Kızın güzel çıktığı fotoğrafları da var. Yani evet bu fotoğrafların sayısı çok az ve bulmak neredeyse imkansız ama.

:P :P