Kayıt Ol

Merlin

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
  • Rom: 9
    • Profili Görüntüle
Ynt: Merlin
« Yanıtla #120 : 17 Mart 2010, 16:27:52 »
Değişmesi gerektiğinin net bir kanıtı bu resim ;D

.

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 17 Mart 2010, 17:50:02 »
kesinlikle :D

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 17 Mart 2010, 18:30:14 »
Tamam tamam kabul ediyorum değiştirilmeli sadece olumlu tarafından bakmak istemiştim ama böyle bir tarafı yok.
Gwen Arthur'u öpene kadar kendisi ile ilgili bir sorunum yoktu ama bu kadarı da fazla :)

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 17 Mart 2010, 19:31:10 »
Konuşan 5 kişinin 3'ü kadın ve bir dizideki bir kadının çirkinliği yüzünden diziden çıakrılmasının gerekli olduğunu savunuyorlar... İlginç doğrusu.
try again fail again fail better

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 17 Mart 2010, 20:11:22 »

Konuşan 5 kişinin 3'ü kadın ve bir dizideki bir kadının çirkinliği yüzünden diziden çıakrılmasının gerekli olduğunu savunuyorlar... İlginç doğrusu.
Ama haklı değil miyiz?
Gerçi güzellik izafi bir kavram ama şu ana kadar 5 kişi tarafından onaylandı çirkin olduğu :D

.

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Rom: 15
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #125 : 17 Mart 2010, 21:51:14 »
Bence karakterlerde bir sorun yok :)

Çirkinliğinin sebebi bayanların Arthur hayranlığı olabilir mi? :)
Ve konuyla ilgili bir iki sahne :king

Ahahahaha böyle ağır bir suçlama yaptıysanız, vereceğim cevabı da herhalde göze almışsınızdır. :P

Bir kere bu güne kadar hiç bir oyuncuyu güzeliğinden ya da oynadığı karakterden, konumundan kıskanmadım. Henüz o kadar şizofren değilim ya da bu ayrımlığı farkedmeyecek yaşta değilim çok şükür. Yaşım 23, bilmeyenlere duyrulur. :P

İkincil olarak, burada kıskanılma durumunun söz konusu olduğunu düşünüyorsanız, ekşi sözlüğü bir okuyun bakalım derim iki tane taş fırın erkeğinin kendisi hakkında ne yazdığına göz atın, belki o zaman attığınız bu iftiralardan utanırsınız da kafanızı toprağa gömersiniz. :P :D

Üçüncü olarak, benim bu kadar karşı çıkma sebebim, efsanede Gwen'in bir ilah olarak anlatlması ve her gören kişinin kendisine aşık olduğunun anlatılmasıdır. Ama maalesef bu kişinin oyunculuğu ve fiziksel özellikleri ile efsanenin bu şartı suya düşmektedir. Ayrıca diğer "hatun" rolünde oynayan kızların çok çok güzel olması da bu kızımızın güzelliğini  ya da sizin sorun görmediğiniz özelliklere gölge düşürmektedir, bunu da belirttiğimizi hatırlıyorum geçen mesajlarda. Yoksa dış güzelliğe ya da başka bir şeye önem veren manyak bir insan değilim... Ayrıca Arthur'umuz da Adonis değil nitekim. Gözü olan herkes bunu farketmiştir.

Böyle basit tipik tezlerle gelmeyin insan karşısına yahu, kıskanmakmış.. Ben 6 yaşımı aştım... Sizin de aştığınızı düşünüyorum ? :P :D

Not to mention the pincers...

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #126 : 17 Mart 2010, 22:00:28 »
Yok ben kıskançlıktan bahsetmedim. Kızlarda genelde böyle bir eğilim vardır ya, bir arkadaşlarına çirkin derseniz, ama niye öyle diyosun kendince bir tatlılığı var ayrıca üzülmesin, tarzı bir şey derler. Yani temel olarak şu, size yapılsa ne hissedersiniz? :P
try again fail again fail better

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #127 : 17 Mart 2010, 23:06:20 »
Aşkolsun yani bizi itham ettiğiniz şeye bak. Çok darıldım doğrusu :( Kıskançlıkmış. Pöhhh :P
Uzun uzun bir şey yazmaya gerek yok sağolsun Bonthey hepimizi çok güzel savunmuş. Sağol varol!!!

Çevrimdışı Vega

• 1023
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #128 : 17 Mart 2010, 23:10:25 »
e ben de mi Arthur'u kıskanıyorum?Siz söyleyin şu yan sayfadaki resmi "baktıkça içim açılır" diye yazdırıp duvarınız asar mıydınız?

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #129 : 17 Mart 2010, 23:37:49 »
Açıklaması olmayan ve sırf muhalefetlik uğruna olaya dalmayı amaçlayan kişilerin genel tezleridir bu, "kıskanıyorsunuz" ahahaahah.. :D

Uzun uzun bir şey yazmaya gerek yok sağolsun Bonthey hepimizi çok güzel savunmuş. Sağol varol!!!

Ne demek, rica ederim. :D

Yok ben kıskançlıktan bahsetmedim. Kızlarda genelde böyle bir eğilim vardır ya, bir arkadaşlarına çirkin derseniz, ama niye öyle diyosun kendince bir tatlılığı var ayrıca üzülmesin, tarzı bir şey derler. Yani temel olarak şu, size yapılsa ne hissedersiniz? :P

Valla bu kızın torpillere buralara uçtuğu o kadar belli ki, ben buna izin vermezdim. Kızın ismi Arthur'dan önce çıkıyor yahu..Hangi akla hizmet? Ahahahaha.. O nedenle keyfim kadar eleştirebilirim vallahi.. :P

Çevrimdışı deanna

• **
  • 324
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #130 : 18 Mart 2010, 16:10:08 »
Alıntı

Aynen Bonthey süpersin :D
Kıskanmak? cık cık cık..

.

Çevrimdışı brisingr

• 655
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #131 : 18 Mart 2010, 19:08:04 »
Kızın set dışındaki fotoğraflarında güzel olanlar var ama hakkını verin, İsim konusuna gelince ven bi ara Angel'ı erkek ismi sanıyodum, Angel Coulbey'i Arthur sandım sonra baktım Bradley James miş. Sırf kızın ismi önden geliyo diye.

Çevrimdışı Vega

• 1023
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #132 : 18 Mart 2010, 20:08:46 »
Elbette ama haklısın wale ama role hiç uygun değil kız.Ve ayrıca oyuncuları da yönetmen seçer ;) anlayışına teşekkürler :=)

Çevrimdışı Bonthey

• 900
  • Behtül
    • Profili Görüntüle
    • Kavuniçi Mavi
« Yanıtla #133 : 18 Mart 2010, 22:14:54 »
Yaptığın yorumlara katılmadığımı belirtmek isterim ve sizi şu yöne çekmek isterim ki söylediğimi anlayın.2 şeyle ifade edeceğim:

1.'si O diziye seçilen karakter olan Gwen rolündeki kişinin yeri gayet normaldir.Gwen'e laf yapmanız ise çok saçmadır çünkü yönetmen o değil ;) yani Gwen'in hizmetkar olmasını o belirlemiyor.Biliyorsunuzdur herhalde.Bu işi senaristler yapar.

2.'si ise ki bu konu dışı olmasına rağmen ahlak olaylarına giren bir durum.Allah'ın yarattığı hiç bir canlıyı kötü olarak değerlendirip yüz hatlarına veya belirli karelerine çirkin gibi yorumlar yapma hakkınız yoktur.Bunu da göz önüne alarak insanları eleştirin derim ben.

(Yorumlarının kendine olan güveninle artmış göndergeselliğine cevap olarak böyle bir yorum yazdım
 bunu da belirteyim.Ve gene şunu da belirteyim ki burası forum ve bizde tartışıyoruz.Kişisel hiçbir takımtım yok.Anlayışınıza teşekkürler)

Birincisi zaten bizim de laf ettiğimiz yönetmenler yapımcılar "Bu kadar kişi görüyor da bi onlar mı görmüyor?" tarzı eklemelerimiz olmuştur dikkatini çekerim.

İkincisi yaptığımız yorumlar o kızın o karaktere uymadığı yolunda, kızın efsanedeki anlatımlar ile alakası olmadığı ve yanlış seçim olduğu yolunda.

Yargılamadan, eleştirmeden önce adam akıllı okursan yazılanları böylece insanları yanlış şekilde değerlendirmemiş, kendi yanlış yorumlarınla yargılamamış olursun. :)

Yargılamaya eleştirmeye bayılan düşünceniz ve gözleriniz şu mesajı belli ki gözardı etmiş yorulmadan etmeden bulup çıkardım, bir kez daha okuyun. Belki demek istediğim noktaya ulaşabilirsiniz.

Spoiler: Göster
Michelle Ryan da güzel Katie de güzel cidden.. Mesele hangisinin olduğu değild e mesele Angel Coulby'nin olmaması.. Olmamalı yani bu kadar Merlin izleyicisi farkında da olan biteni yapımcı yönetmenler mi farkında değil, kesin torpili var o kızın.. :P

Umarım insanlar üzerinde yorum yapmadan önce bundan sonra daha iyi okur daha iyi eleştirirsin.
Kimseden ahlak dersi alacak değilim bu yaştan sonra.

Çevrimdışı Berre

• 1340
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #134 : 19 Mart 2010, 19:16:36 »
Arkadaşlar rica ederim konuyu uzatmayalım. Bu işin rengi değişmeye başladı.

Herkesin düşüncesi farklı ama bunun tartışılmaya değer bir yanı yok. Wale, bizler o kızın o role uygun olmadığını düşünüyoruz; bizim düşüncemiz bize. Sense bizim bunu sorgulamamızın uygun oladığını düşünüyorsun; senin düşüncen de sana.

Lütfen bu konu olmadık tartışmalara yol açmasın.