Bence karakterlerde bir sorun yok 
Konuşan 5 kişinin 3'ü kadın ve bir dizideki bir kadının çirkinliği yüzünden diziden çıakrılmasının gerekli olduğunu savunuyorlar... İlginç doğrusu.
Çirkinliğinin sebebi bayanların Arthur hayranlığı olabilir mi? 
Ve konuyla ilgili bir iki sahne 
Ahahahaha böyle ağır bir suçlama yaptıysanız, vereceğim cevabı da herhalde göze almışsınızdır.

Bir kere bu güne kadar hiç bir oyuncuyu güzeliğinden ya da oynadığı karakterden, konumundan kıskanmadım. Henüz o kadar şizofren değilim ya da bu ayrımlığı farkedmeyecek yaşta değilim çok şükür. Yaşım 23, bilmeyenlere duyrulur.

İkincil olarak, burada kıskanılma durumunun söz konusu olduğunu düşünüyorsanız, ekşi sözlüğü bir okuyun bakalım derim iki tane taş fırın erkeğinin kendisi hakkında ne yazdığına göz atın, belki o zaman attığınız bu iftiralardan utanırsınız da kafanızı toprağa gömersiniz.

Üçüncü olarak, benim bu kadar karşı çıkma sebebim, efsanede Gwen'in bir ilah olarak anlatlması ve her gören kişinin kendisine aşık olduğunun anlatılmasıdır. Ama maalesef bu kişinin oyunculuğu ve fiziksel özellikleri ile efsanenin bu şartı suya düşmektedir. Ayrıca diğer "hatun" rolünde oynayan kızların çok çok güzel olması da bu kızımızın güzelliğini ya da sizin sorun görmediğiniz özelliklere gölge düşürmektedir, bunu da belirttiğimizi hatırlıyorum geçen mesajlarda. Yoksa dış güzelliğe ya da başka bir şeye önem veren manyak bir insan değilim... Ayrıca Arthur'umuz da Adonis değil nitekim. Gözü olan herkes bunu farketmiştir.
Böyle basit tipik tezlerle gelmeyin insan karşısına yahu, kıskanmakmış.. Ben 6 yaşımı aştım... Sizin de aştığınızı düşünüyorum ?