Spoiler: GösterToy Story-3Hep "Amaaan! Bozmuşlardır kesin." deyişim yüzünden izlemeyi ertelemiştim. Ama çok yanılmışım. Gerçekten güzeldi. Ve çok eğlenceli. 8/10 (2 puanı niye kırdıysam. :S )
Ata Demirer-Tek Kişilik Dev Kadro 2Ata Demirer,yine kendi üslubuyla konuyu çok güzel işledi ve aileme ve bana eğlenceli bir 1.30 saat geçirtti.TKDV 1'i izlemiş ve beğenmişseniz bunu da beğenirsiniz kanaatindeyim.
The Prestige ve MementoŞimdilik ikisine ortak yorum yapıyorum, filmlerin etkisinden çıktığımda ilgili konulara uzun yorumlar yapacağım.İkisini de izleyin, ikisini de birden fazla kere izleyin. Hiçbir zaman her ayrıntısını anladığınızı da zannetmeyin. O kadar dumur edici, o kadar ters köşeye yatırıcı filmler ki... Bilmiyorum, şu an kafam yerinde değil. İki filmi de izleyenler varsa durumumu anlayacaklardır. Filmleri izlerken şunlara dikkat edin; 1- Yarın sınav tarzı bir şeyiniz olmasın. 2- Dikkatini etraftaki hiçbir şey dağıtmasın, dünyadan soyutlanın. Özellikle Memento'nun bir sahnesini bile kaçırmak ileride "Ne alaka lan?" dedirtebilir. 3- Aileniz ile izlemeyin. Denemedim ama tahminen aile fertleri tek tek odayı terkedecek verya uyuyacaklardır.İzleyin, hem de hiç vakit kaybetmeden. Filmler bittiğinde Christopher Nolan ve Jonathan Nolan'a hayran kalacaksınız."Are you watching closely?"