Ne zamandır yazılmamış bu konuya. Belki bilmeyenleriniz vardır, Doctor'un yeni companionı Jenna Louise Coleman adındaki bir abla. Moffat, seçmelerde Doctor ile oynayan bu ablayı övdükçe övüyor. Söylediğine göre oyunculukta Matt Smith'in ona yetişmesi lazımmış. Ben Jenna ile yapılan röportajlara bakarak pek ısınamadım bu kadına. Jenna'nın oyunculuğunu görmediğimden bir şey diyemiyorum ama Amy'den beri oyunculuğu değil de seksiliği ön plana çıkarmakta olduklarından kıllanıyorum. Bir de 2012 yılının sonbaharında 5 bölüm yayınlanıp sezon arasına girecek dizi. Amy ve Rory'i de burada bırakıp gideceğiz ancak River ile yollar ayrılmıyor elbette. Matt Smith ise Doctor olarak sezon sonuna kadar sürdürecek.
Alıntı yapılan: Marius - 22 Mart 2012, 17:54:56Ne zamandır yazılmamış bu konuya. Belki bilmeyenleriniz vardır, Doctor'un yeni companionı Jenna Louise Coleman adındaki bir abla. Moffat, seçmelerde Doctor ile oynayan bu ablayı övdükçe övüyor. Söylediğine göre oyunculukta Matt Smith'in ona yetişmesi lazımmış. Ben Jenna ile yapılan röportajlara bakarak pek ısınamadım bu kadına. Jenna'nın oyunculuğunu görmediğimden bir şey diyemiyorum ama Amy'den beri oyunculuğu değil de seksiliği ön plana çıkarmakta olduklarından kıllanıyorum. Bir de 2012 yılının sonbaharında 5 bölüm yayınlanıp sezon arasına girecek dizi. Amy ve Rory'i de burada bırakıp gideceğiz ancak River ile yollar ayrılmıyor elbette. Matt Smith ise Doctor olarak sezon sonuna kadar sürdürecek.Moffat bozdu diyorsun? Neyse ki önümüzdeki sezonun konusu, önceki sezona dayanarak söylüyorum, baya sağlam olacak.Fakat özlemişiz.
7. Sezon Tanıtım VideosuSonbahara kadar bekle bakalım.
Birkaç şey söylemek istiyorum.Spoiler: GösterDoktor Dalek'leri hallettikten sonra Amy'i taşıyor. Sizce Amy ölüyor mu yoksa yaralandı mı? Ya da hiçbir şeyi yok mudur ne düşünüyorsunuz?Eğer daha önceden tartışıldıysa affola.