Ben kesinlikle Tolkien diyorum Yüzüklerin Efendisi serisini sevdiğim için değil çünkü Tolkien Yüzüklerin Efendisi serisinde tamamen farklı fantastik bi dünya yaratmış aslını söylemek gerekirse bu durumu Harry Potter serisinde göremiyorum.Bu yüzden benim kararım her zaman Tolkien olur
ama rowling için bunu sawunamazsınız. bambaşka bi dünya yarattı. tek bir yanlış var o da çocuk hikayesi die akıllarda kalmaası. ama hp yuzuklerin efendisini zorlayacaktır. yuzuklerin efendisi ilk yazıldıgından beri yaklasık 50 yıl geçmiş. hp da ise 10 yıl bile olmadı ve 2 hikaye tartışılıyor. düşünün bakalım
yoo tartışabiliriz neden olmasın ? zıt fikirler olmazsa doğruyu bulamayız.yani bu eski dilleri çözerken elfler cüceler orglar hobitler ağaç adamlar yada aklıma gelmeyen bi çok tür sence hiç mi yoktu.savundugum fikir bunların zaten oldugu çözdüğü dildeki ırkları normal bir filme konu olabilecek bi senaryo ile sentezledi. yani yeni bi dünya yaratmadı. sadece bilmediğimizi bize tanıttı.ama rowling için bunu sawunamazsınız. bambaşka bi dünya yarattı. tek bir yanlış var o da çocuk hikayesi die akıllarda kalmaası. ama hp yuzuklerin efendisini zorlayacaktır. yuzuklerin efendisi ilk yazıldıgından beri yaklasık 50 yıl geçmiş. hp da ise 10 yıl bile olmadı ve 2 hikaye tartışılıyor. düşünün bakalım