Merhabalar hepinize

Port More, WoD evreni ve Kayıp Rıhtım için yaratılmaya başlanmış Unoffical bir materyal. Bir hafta kadar önce, şehirdeki önemli noktaları gösteren noktalar topluluğuydular, şimdi ise bir haritadaki o noktalara tıklandığında oranın önemi, kuruluş vesaire hikayesi, insanların bildiği kadarıyla ortaya çıkıyor.
Port More belki en detaylı materyallerden biri olabilir. Çünkü Amras Ringeril ile birlikte yazdığımız bu şehrin yavaş yavaş bütün detaylarını oluşturmaktayız.. Önemli noktaları bitirmeye çok yaklaştık ve yavaş yavaş Npc karakterlerine geçeceğiz... İşte bu noktada bize katılıp Port More'yi oluşturanlardan biri olma şansınız var.
Çünkü bu her ne kadar Unoffical bir materyal olsa da, yaşayan bir şehir olmasını istiyorum. Gündüzüyle, gecesiyle, klüpleriyle... Uyuşturucu satıcılarından aynasızlara, hastanelerden belediye başkanına karşı yapılan eylemi düzenleyecek kişilerin toplandığı apartman dairesine kadar...
Şimdilik planımız, 80 tane temel binayı bitirdikten sonra (ki yarısı bitti sayılır), toplamda 20 tane apartman ve müstakil ev eklemek. Buna ulaşmak kolay, çünkü 300-500 karakterlik (boşluklu) kısa şeyler yazıyoruz. Ancak asıl zorlu durum bu dakikadan sonra başlıyor. Çünkü 100 kadar binaya en azından 100 kadar Npc yazmalı. Şehirde olabilecek olaylar hakkında iki üç paragraflık kısa fikirler yazılmalı. Her bölge hakkında uzun uzun olmasa da, üç beş paragraf uzunluğunda yazılar yazılmalı...
Karakter yaratımına dair her şey altta mevcut. Zamanlar olay vesaire yaratımlarınızı da bekleyeceğiz...
Projeye katılan herkesin adı, proje bittikten sonra geçecektir =) Aynı zamanda hepsi tamamlandığında, pdf olarak yayınlanacaktır Port More Şehri Materyalleri. Yardımcı olacak/olan herkese şimdiden teşekkürler.
Not: Ekstra olarak katılmak isteyen ve ben daha detaylı şeyler yapmak isterim diyenler olursa benimle iletişime geçsin lütfen.
NPC Yazmak
Karakterleriniz, her türden, her seviyeden, her durumdaki insan olabilir. Ama şuna dikkat etmelisiniz, bu evrende herkes Loser'dır. Çok az kişi iyi taraftadır tamamen. Sonuç olarak karanlıklar ülkesi... =) Yazdığınız karakterler yayınlanacağı için insanların bildiği yüzlerini yazmalısınız ve bazı dedikoduları. Ancak dedikodular doğaüstüye çok kaçmamalı. Az buz büyücülük olabilir ama vampirdi, kurtadamdı insanlar pek kabul etmezler bunu...
Ve yarattığınız her karakter doğaüstü olmamalı, uyuşturucu satıcısı bir insan da olabilir. Daha ilerisi gerek yoktur bazen =) Karakterlerinizi yazarken yaş, göz rengi, ten rengi, boy ve kiloyu yazmayı unutmayın. Bu 5 özellik haricinde 300 - 600 karakterli karakter hikayesi yazıp bana özel mesajla gönderin. Adınızı ve Kullanıcı adınızı yazmayı unutmayın =)