Kayıt Ol

Anket

Sizce En İyi Süper Kahraman Hangisidir? (Güç-Görünüm-Senaryo Bakımından)

Spider-Man (Örümcek Adam)
11 (12.9%)
Iron Man (Demir Adam)
10 (11.8%)
Batman (Yarasa Adam)
21 (24.7%)
Hulk (yeşil Dev)
4 (4.7%)
Blade
2 (2.4%)
Daredevil (Korkusuz)
5 (5.9%)
Kaptan Amerika
3 (3.5%)
Wolverine
15 (17.6%)
Thor
6 (7.1%)
Dr. Manhattan
5 (5.9%)
Superman
3 (3.5%)

Toplam Oy Verenler: 83

Sizce En İyi Süper Kahraman?

Çevrimdışı Pederr

  • *
  • 4
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #45 : 01 Ağustos 2012, 05:56:42 »
LÜTFEN HERKES BU KONUDA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSA OKUSUN .
Yazdıklarınızı okudum , ve yazmadan edemedim sizin o wolverine dediğiniz adam . Hulk dediğiniz adam , '' The most powerful heroes '' Listesinde 50 ye giremeyen isimlerdendir . İlk öncelikle Wolverinin Kolu koparsa , kolu çıkmaz canım , Wolverine ve Hulk'un Yenilenme özelliği , Doku bazındadır . Yani rejenerasyon olayıdır . Yani hayati fonksiyonlarının yerine getirilemeyeceği durumda Cisim ölür . Örneğin hulk veya Wolverine'nin Kafasını kesmek gibi .
Size bulabileceğiniz en güncel , ve en doğru listeleyi yazayım . TOP 25 diyelim bilmem artık wolverine dediğinize göre bu karakterlerden birini bile duymamışsınızdır .

1 - One above all
2 - Presence
3 - Angel Spawn
4 - Living Tribunal
5 - The Spectre
5 - Serpent
6 - Galactus
7 - Thanos ( İnfinity gaunlets )
7 - Anit monitor
8 - Abstrack entities
9 - Odin
9 - Tyrant
10 - Phoenix
10 - Eternity
11 - Malebolgia
12 - Zera
13 - Lucifer
14 - Franklin Richards
15 - Beyonder
16 - Dr. Manhattan
17 - Dormammu
18 - Superman prime
19 - Goku
20 - Gogeta
21 - Blackbolt
22 - Darkseid
23 - Gladiator
24 - Destroyer
25 - Omega Spawn

Thor tanrı değil mi ama. Thor diyorum.

Thoru Yazdığım listedeki karakterlerin her biri Saniyesinde alır . Ayrıca Yarı Tanrı dostum

beyler kusura bakmayın ama wampir alucard bence en şahanesi. yalnız öyle bir nosferatuyu ankete koymamak ayıp olmuş :S

ben anlamıyorum süper kahraman diyonuz da marvelvari bir anket olmuş. oylama için japon süper kahramanlarını da eklemek lazım  değil mi? bunlar harici marvelda olmayan cok fazla süper kahraman var. gölge adamı bile unutmuşsunuz. ben halşa alucard diyorum en başta adam ölümsüz ve 10000 ruhu vücudunda tasıyor. afedersin ama wolverine, thor veya kaptan america bu adamla mı baş edecek? alucard rulaz bence

İlk öncelikle şu konuda haklısın , Thor veya kaptan america gibi Dünkü çocuklar ona vız gelir . Ama şunu bilesin .

Şu 4 karakter dışında herkes onlara ölümlüdür .

ONE ABOVE ALL
PRESENCE
ANGEL SPAWN
LİVİNG TRİBUNAL

Arkadaşlar TheWaLL kardeşimizinde dedigi gibi bende izledim onu bakın iron man bir sey diyordu aynen ama aynen böle diyordu "HULK SENİ EN GÜÇLÜ ADAMLARIMIZ TOPLANARAK SALDIRSA BİLE DURDURULAMIYORSUN"
Arkadaslar birde marveli yaratan kisi marvel.coma bir mesja yollamıs bunu kopyalayarak koyucagım en guçlu kahramanla ilgili bu
"SEVGILI ARKADASLAR BAY VE BAYANLAR TUM DUNYA EN GUÇLU KAHRAMAN YUZUNDEN BUNALIMA BILE GIRDI BEN DE GERÇI ANLAYAMAM DUNYANIN ÇOĞU 2 KSI IARASINDA KARARSIZ HULK MU SUPERMAN MI ÇUNKU ÖBUR KAHRAMANLARI 2SIDE YENEBILECEK KAPASITEYE SAYIP GELELIM BU 2 KAHRAMANA SUPERMEN HULKTAN DAHA FAZLA OZELLIGE SAYIPTIR FAKAT KAS GUCU OLARAK HULKDAN DAHA AZ AYRICA HULK HER SINIRLENMESINDE GUCU ARTMAKTADIR BEN KARSILASTIRDIM VE HULKUN YENECEGINI SOLUYORUM ÇUNKU HULK HER SINIRLENMESINDE GUCUNE GUÇ KATMIYOR AYNI ZAMANDADA FARKLI OZELLIKLER KAZANIYOR VE BU OZELLIKTE  İYİLEŞTIRME::;;BU GUÇ WOLWORINIDE VAR AMA WOLWORINENIN KOLU KOPSA YERINE TAKAMAZ O ONU BILE YAPABILIYOR"
Arkadaslar ben bunu google çeviride çevirdim ve bunu buldum simmdi sizce en güçlü karakter kim hayla bu konuya deva edelim ayrıca okumadan geçmeyın bence bunları okuyun!!

Ayrıca arkadaslar "Dúrgonath" Arkadasımızın dedigi asla olamaz çunku bunuda ben soluyorum marvel yaratıcısı deil buyuk sinirlenmede hulk kırmızıya dönusur hulk resimlerinde görmustursunuz iste o derisi kırmızıya dönustugunde derisine asla ama aslaa en ufak bir zarar gelmez

Yazdıklarının hepsi kendi hayal dünyandaki kurgudan ibaret . Stan lee öyle bir şey hiçbir zaman demedi . Wolverinin kolu kopsa seni çıkmaz . Rejenerasyon olayıdır dediğim gibi . Doku bazında yani .

Ayrıca Hulk'un sinirlenince Kırmızıya dönüştüğü FALAN YOK . Ne güldüm ya . O tamamen ayrı bir karakter . Yani Red Hulk , Hatta birçok çizgi romanda Red hulk , Green Hulk Yani normal Hulk'u öldürüryordu

tek superman diyen bbenim galiba :)

Yazdığım Listedeki 30 isimden 30 ' u da Supermani Harcar . Ayrıca Ben Superman'e Kriptonit kaplamalı kılıfı olan bir telefon atsam Supermanin kafasına atsam kafasını yarar .

bence wolverine  (sonuçta: filmlere göre örümcek adamı,hulk ı , ve demir adamı yener) batman kalitesiz yapım bence

Bir kere Wolvarine dediğiniz asla Hulk'u yenemez. Hatırlatırım Marvel'e göre Hulk yeryüzündeki en güçlü insan formudur. Diğerlerini de bilemem ama Batman'ı kesin yerle bir eder. Spiderman ve Iron Man'ı da yenemez bence.

Marvel'e göre hulk en güçlü insan formudur diye bir şey yok dostum . Normal insan formunda süper güçlere sahip marvelde o kadar kahraman varki hulk'u Harcayabilecek . .. . .

bence wolverine  (sonuçta: filmlere göre örümcek adamı,hulk ı , ve demir adamı yener) batman kalitesiz yapım bence

:) Wolverin'in Adamantium iskeletinden daha sert ve dayanıklı olan libranyum alaşımı , yani Captain americanın kalkanında bulunan madde , neredeyse yok edilemeyecek dediğiniz adamantiumdan güçlü olan bu maddeyi Thanos bile tek yumruğuyla kırıyor . Wolverine .. ahaha :( Bu konuda inanın bana fazla cahilsiniz .

Ben de uzak diyarlardan artık nereden hatırlamıyorum, bir çizgi roman sayısında "Superman mı Hulk mı" tartışması vardı, her çizer kendi karakterine "yener" diyordu. Ama bence Superman'inkinin açıklaması daha bi mantıklı: "Hulk istediği kadar sinirlenip kaslarını şişirsin, Superman onu tuttuğu gibi güneşe fırlatır."

Dostum , ilk öncelikle Ben eskiden kesinlikle superman alır diyordum . Alır hulk'u uzaya fırlatır nefes alamaz ölür hesabı , Ama adam bir ç.r ' de Uzaya fırlayıp uzay gemisini patlatıp yeniden dünyaya döndü . Güneşede gitmişliği vardır allah bilir :D , Hala Superman diyorum ama biraz kuşkuluyum , ki Superman Bir çok ç.r'de hulk'u iyi benzetiyordu .

Ankete bakınca bu işin anketle olmayacağı kanısına vardım. Zira herkes birilerinin eksik olduğundan dem vurmuş ve her seferinde ekleme yapılmış. Zaten ankete bakıncada derin il gördüğüm derin Marvel etikisi oluyor. Ama bizim oralarda bi söz vardır; ''DC Yaratır, Marvel kopyalar!''. ;D DC'den Wonder Woman, Green Lantern ve Flash gibi isimler olmadan olmaz. Ayrıca Hellboy, Spawn, Witchblade, Deadpool, Phoneix, TMNT şeklinde bu liste uzar gider... Zati Japon piyasası Astro Boy'dan başlar Sailoor Moon'a kadar uzanır . Dikkat ederseniz ikisi arasında dağlar kadar fark. O yüzden işin o kısmından hiç bahsetmiyorum...

Bana gelirsek oyumu tek kişiye veremiyeceğim. Karizma açısından Wolverine, dış görünüş olarak Spawn, güç olarak Dr. Manhattan ve senaryo bağlamında ise Batman favorimdir. Mangalarda ise her ne kadar süper hero janrına sokmak güç olsada Lone Wolf & Cub'ın ana karakteri Ogami Itto'yu tek geçerim. Ama bu değerlendirmemde güç faktörü hiçbir rol oynamıyor. Ama illa birini seçeceksem bu Son Goku olur ;D

Phoenix bile Manhattan'ı öldürür . Marvel evreninde Ölümü ve yaşamı kontrol eder . Death 'da var aslında marvelde ama malum bir sürü çelişki var , bunuda göz ardı ediceksin . .

Sayfa 4 ' te ilk başta'ki Listeyi oku bence . Ayrıca Spawn , Yani Marvel evreninde , Evreni yaratan One above all ' ve Dc 'de Evreni Yaratan , Presence ' den Sonra en güçlüsüdür . Normal spawn değil tabiki Yani hellspawn değil .

Spawn Malebolgia ( Cehennem Lordu )  ile yaptığı savaş sonrasında aldığı yaralar sebebiyle ölüyor . Ve birden '' Mother '' Evrenin Yaratıcısı görünüyor , yani tanrı . Ve Yaşam ağacından Spawn'a bir meyve veriyor . Spawn yeniden diriliyor . Mother Sen ölüp dirildikten sonra Tanrı ve Şeytan'dan güçlü olacaksın diyor . Ama bu Spawn , Eski Spawn değil . Cehennemin 7. katında üretilmiş Symbiote'u yok , Pelerini yok , Artık 4 Metre boyunda Kanatları olan , Her türlü , Sınırsız güce sahip '''' ANGEL SPAWN ''''' Geliyor . Hatta Cehennem ve Cennet arasında yapılacak son Savaşda , Cehennem ve Cennetin tüm ordusunu , En güçlü savaşçı melek Zerayı , Tanrıyı ve Şeytanı , Tüm İnsanlığı , Hatta TÜM EVRENİ Tüm gücünü serbest bıraktığı için yok ediyor . Bunların sonrasında Tamamen yeni bir dünya yaratıyor . Ve yeni bir evren . En sevdiğim karakterdir . Angel Spawn hali en az eski spawn kadar şekil :D

Çevrimdışı wolverine99

  • *
  • 1
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #46 : 02 Ağustos 2012, 03:29:57 »
bi kere vibranyum adamantium'dan daha dayanıklı değil , 2.'side yav şu saçmalıkları boşverin ya yok tanrıymış herşeyi o yaratmış The one above all dediğin ve diğer bir sürü kahramanları full saçmalık yazdığınız şeylere bi bakın Cehennemle Cennetin ordusu birbirine girmişde etmiş de. Süper kahraman diyosanız wolverine,hulk,cap,ıronman'ı kıyaslayın

Çevrimdışı Pederr

  • *
  • 4
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #47 : 02 Ağustos 2012, 10:13:29 »
Ilk oncelikle benim saydiklarimda super kahraman oldugu icin kasmana gerek yok . Ve idolun olan wolverine daha top 30 da olamadigi icin sitem ediyorsundur kesin :D Ve ayrica asil sacma olan sey hulk'un sinirlenince her hangi bir madde almadan kutle ve yogunluk artisina ne demeli . Veya ironman 'in thor gibi bir tanriya kafa tutabilmesi , Aslinda batman den sonraki tum kahramanlar sacmadir bana gore ama neyse

Çevrimdışı ronin47

  • **
  • 358
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #48 : 02 Ağustos 2012, 14:30:39 »
Vay arkadaş amma gaza gelmişsin. Yalnız bir şey kafam takıldı yazdıklarının birçoğu Marvel, Dc ve benzeri evrenlerin tanrıları, yarı tanrıları vb.
 
Mesela Presence ve One Above All wikipedia'da şu şekilde tanımlanıyor :

Presence
The Presence is a fictional representation of God, and is a character in comic books published by DC Comics.

One Above All
Several characters in many Marvel Comics stories have been referred to as gods.

Yoksa bizde biliyoruz Dc ve Marvel vs. deki tüm tanrı, yarı tanrı ve tanrısal varlıkların adını yazmayı ama başlık gayet net bir şekilde ''Süper Kahraman'' demiş. Ayrıca eğlence maksadıyla açılmış bir başlıkta haklılığını kanıtlamak için bu kadar kasmana da gerek yok...
Kurgu ile gerçek arasındaki tek fark, kurgunun mantıklı olmak zorunda olmasıdır.

Çevrimdışı Jean Valjean

  • **
  • 281
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #49 : 02 Ağustos 2012, 14:42:48 »
Hayır, bir de dikkat edersen "Sizce En İyi Süper Kahraman?" deniyor konu başlığında. Yazdıkların belki en güçlü, en kudretli tanımına uyabilir ancak bir Cehennem Lordunun pek de iyi olabileceğini düşünmüyorum^^.
He Who Dwells Beneath The Waves

Çevrimdışı Legend

  • ***
  • 590
  • Rom: 18
  • I write because your wrong
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #50 : 02 Ağustos 2012, 21:44:06 »
Bir kere, "kasmana gerek yok" "kolu çıkmaz canım" gibi "aşırı samimi" ifadeler insanları rahatsız eder.

LÜTFEN HERKES BU KONUDA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSA OKUSUN .
  Bu kadar kaba ve kendini beğenmişçe insanlara cahil muamelesi yapmaya hakkın da yok.

Şimdi yorumuna gelirsek; Most powerful Characters listesini kopyala-yapıştır yapmak akıllılık değil. Biri çıksın Allah desin o zaman. Önce milleti ezeceğine "Süper Kahraman" kavramını bir güzelce kavra. Süper kahramanı geçtim 5 tane kahraman yok o listede. Sonra "Sizce" ve "İyi" den ne anladığını bir gözden geçir. Batman gücünden dolayımı birince sence? Ya da Wolverine ve Spider-Man güçlerinden dolayı mı seviliyor?

Çevrimdışı Pederr

  • *
  • 4
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #51 : 03 Ağustos 2012, 03:46:00 »
Vay arkadaş amma gaza gelmişsin. Yalnız bir şey kafam takıldı yazdıklarının birçoğu Marvel, Dc ve benzeri evrenlerin tanrıları, yarı tanrıları vb.
 
Mesela Presence ve One Above All wikipedia'da şu şekilde tanımlanıyor :

Presence
The Presence is a fictional representation of God, and is a character in comic books published by DC Comics.

One Above All
Several characters in many Marvel Comics stories have been referred to as gods.

Yoksa bizde biliyoruz Dc ve Marvel vs. deki tüm tanrı, yarı tanrı ve tanrısal varlıkların adını yazmayı ama başlık gayet net bir şekilde ''Süper Kahraman'' demiş. Ayrıca eğlence maksadıyla açılmış bir başlıkta haklılığını kanıtlamak için bu kadar kasmana da gerek yok...


Evet haklısın , kasmış olabilirim . Ama insan bir konuda fazla bilgili olunca bunu paylaşmak istiyor dostum :)

Bir kere, "kasmana gerek yok" "kolu çıkmaz canım" gibi "aşırı samimi" ifadeler insanları rahatsız eder.

LÜTFEN HERKES BU KONUDA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEK İSTİYORSA OKUSUN .
 Bu kadar kaba ve kendini beğenmişçe insanlara cahil muamelesi yapmaya hakkın da yok.

Şimdi yorumuna gelirsek; Most powerful Characters listesini kopyala-yapıştır yapmak akıllılık değil. Biri çıksın Allah desin o zaman. Önce milleti ezeceğine "Süper Kahraman" kavramını bir güzelce kavra. Süper kahramanı geçtim 5 tane kahraman yok o listede. Sonra "Sizce" ve "İyi" den ne anladığını bir gözden geçir. Batman gücünden dolayımı birince sence? Ya da Wolverine ve Spider-Man güçlerinden dolayı mı seviliyor?

Bana akıl vermeyi bırak . Ayrıca Siz Alucard , Manhattan gibi karakterleri söylerken '' İyi '' Kavramına pek bakmıyordunuz . Neden şimdi ince ayarlara dikkat ediyorsunuz kestiremedim :=)

Çevrimdışı Legend

  • ***
  • 590
  • Rom: 18
  • I write because your wrong
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #52 : 03 Ağustos 2012, 04:43:50 »
Birincisi, benim kimseye akıl verdiğim yok. "Lan cahiller, okuyun da bir şeyler öğrenin" tarzı mesajlar yazıpta  sağlıklı bir tartışma mı bekliyordun?  Kendi evreninin One above all'ı olabilirsin ama burası herkese saygı gösterilmesi gereken bir ortam.

İkincisi, siz diye bir kavram yok. Başkalarının yazdığı yorumlarla beni suçlayamazsın. Neden onlarda değil de sende "ince ayarlara" takıldığımı söyleyeyim;

Evet haklısın , kasmış olabilirim . Ama insan bir konuda fazla bilgili olunca bunu paylaşmak istiyor dostum :)

Bu tavırların yüzünden. Bu eğlencesine bir konu ve adam "bence alucard" diyor, sıkıntı yok.  Ama gelip de "ben fazla bilgiliyim, siz cahillere öğreteyim" dersen senin "ince ayarlarınla" oynarlar. Kestirebildin mi?

Çevrimdışı Pederr

  • *
  • 4
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #53 : 03 Ağustos 2012, 05:05:18 »
Birincisi, benim kimseye akıl verdiğim yok. "Lan cahiller, okuyun da bir şeyler öğrenin" tarzı mesajlar yazıpta  sağlıklı bir tartışma mı bekliyordun?  Kendi evreninin One above all'ı olabilirsin ama burası herkese saygı gösterilmesi gereken bir ortam.

İkincisi, siz diye bir kavram yok. Başkalarının yazdığı yorumlarla beni suçlayamazsın. Neden onlarda değil de sende "ince ayarlara" takıldığımı söyleyeyim;

Evet haklısın , kasmış olabilirim . Ama insan bir konuda fazla bilgili olunca bunu paylaşmak istiyor dostum :)

Bu tavırların yüzünden. Bu eğlencesine bir konu ve adam "bence alucard" diyor, sıkıntı yok.  Ama gelip de "ben fazla bilgiliyim, siz cahillere öğreteyim" dersen senin "ince ayarlarınla" oynarlar. Kestirebildin mi?

'' Ben fazla bilgiliyim , Siz cahillere öğreteyim '' hesabında bir şey söylemek istemedim . Ki Eğer öyle anladıysanız ben ne yapabilirim . Özümdür dönmem sözümden .
Ayrıca konumuz bu değil , Çarpıtmayada çalışma . Gerçi çarpıtsan ne yazar ben yazıcağımı yazdım daha da uğramam zaten buraya . Hadi eyvallah canım .

Çevrimdışı Eco

  • **
  • 143
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #54 : 03 Ağustos 2012, 10:14:23 »
Legend yaptığını beğendin mi? Bu kadar bilgili bir insan forumumuza teşrif etmiş, senin yüzünden forumu terk etti. Biz daha neler öğrenecektik, onun engin bilgilerinden faydalanacaktık. Ah Legend ah...
Spoiler: Göster
Biri çıksın Allah desin o zaman.
Yaptı bile :)
1 - One above all
2 - Presence
                                         
Rabbul samae, fecal rajae
Fe aynaha aral hayati
Ati elaica men hazal caouni
Arjouca rabbi, labbi nadae

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #55 : 04 Ağustos 2012, 18:41:47 »
Aaaa, Deadpool yazan yok mu yav? Neyse ben yazıp kaçayım o zaman. :D
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı OZ

  • ***
  • 401
  • Rom: 5
  • Melanj
    • Profili Görüntüle
    • http://bortubocekgaleri.com/
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #56 : 04 Ağustos 2012, 19:59:30 »
Rom Spaceknight, Silver Surfer.
"Rebellions are built on hope"

Çevrimdışı ronin47

  • **
  • 358
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #57 : 03 Eylül 2012, 15:40:57 »
Dün House of M'i okudum ve Scarlet Witch'in güç olarak ilk ona girebileceğini farkettim. Zira 8 sayılık bu mini seride Scarlet Witch'in dünya tarihini tek başına değiştirebileceğini görüyoruz...
Kurgu ile gerçek arasındaki tek fark, kurgunun mantıklı olmak zorunda olmasıdır.

Çevrimdışı Daarlan Gardan

  • ***
  • 722
  • Rom: -1
  • to hell with gatech
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #58 : 03 Eylül 2012, 17:04:58 »
Morpheus süper kahramandan sayılırsa Morpheus derdim. Saymıyorsak, Spider Man diyelim.
''Civilizations have the morality and ethics they can afford.''

 — Larry Niven & Jerry Pournelle, ''Lucifer's Hammer''

''These colonies in nature can reach at least two million individuals at a time, last for decades, and occupy a hundred cubic meters of space. It was a wonderful achievement to see a fragment of this world captured all around you, so that you almost had the experience of being inside the ant colony when you were in that room.''

 — Robert Trivers, ''Natural Selection and Social Theory'', p. 162

''... Bu amaç doğrultusunda nükleer santraller hedeflenecekse, yapılması gereken şeyler vardır. Çünkü nükleer elektriğe geçiş bir hobi değil, bir akademik egzersiz hiç değil, temel bilimlerden yaygın endüstriyel alt yapıya açılacak bir uygulamadır.''

Ömer Faruk Ağa Yarman 1993

Çevrimdışı Althar

  • **
  • 70
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
    • http://grimaden.blogspot.com/
Ynt: Sizce En İyi Süper Kahraman?
« Yanıtla #59 : 06 Eylül 2012, 00:13:35 »
Süpermen. Gönüllerin kahramanı. Bir nedene ihtiyacı yok. Güçlü, yokedilemez olması ve uçabilmesi bir yana insancıl bir karakterdir. Sever, acı çeker, fedakarlık yapar, kendini sıkı bir disiplinle kontrol eder, korur, görev adamıdır. Erdemlidir, uçabilir.

Kedileri ağaçtan indirir, yana binadan insanları kurtarır, uçabilir.

Yazılı tarihte insanşığın başına gelmiş bütün sorunlara karşı insanlığın yanında olmuş ve dünyalı olmamasına rağmen canı pahasına bu dünyayı korumuştur.

Uçabildiğini söylemiş miydim?

Uzaylı olmasına rağmen gezegendeki pek çok insandan daha insan, daha bizden biridir. Süper bir delikanlıdır.
"Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise birtek yerde kabul ediyorum. Yaşamak varken yaşayamamış olmakta."

Uzun Yol - Susayanın Uyanışı (https://rapidshare.com/files/2985198102/Susayanin_Uyanisi.pdf)