Ankete bakınca bu işin anketle olmayacağı kanısına vardım. Zira herkes birilerinin eksik olduğundan dem vurmuş ve her seferinde ekleme yapılmış. Zaten ankete bakıncada derin il gördüğüm derin Marvel etikisi oluyor. Ama bizim oralarda bi söz vardır; ''DC Yaratır, Marvel kopyalar!''.

DC'den Wonder Woman, Green Lantern ve Flash gibi isimler olmadan olmaz. Ayrıca Hellboy, Spawn, Witchblade, Deadpool, Phoneix, TMNT şeklinde bu liste uzar gider... Zati Japon piyasası Astro Boy'dan başlar Sailoor Moon'a kadar uzanır . Dikkat ederseniz ikisi arasında dağlar kadar fark. O yüzden işin o kısmından hiç bahsetmiyorum...
Bana gelirsek oyumu tek kişiye veremiyeceğim. Karizma açısından Wolverine, dış görünüş olarak Spawn, güç olarak Dr. Manhattan ve senaryo bağlamında ise Batman favorimdir. Mangalarda ise her ne kadar süper hero janrına sokmak güç olsada Lone Wolf & Cub'ın ana karakteri Ogami Itto'yu tek geçerim. Ama bu değerlendirmemde güç faktörü hiçbir rol oynamıyor. Ama illa birini seçeceksem bu Son Goku olur