Ithakinin facebook sayfasına 14 cildi takım halinde almak istediğinizi fakat ilknokta.comda tükendi olarak gözüktüğünü tekrardan ekleyip ekleyemeyeceklerini soran bir mesaj atın .Belki olumlu bir geri dönüş alırsınız 
Aslında İthaki'nin değil ama İlknokta'nın satış sitesinin iletişim bölümüne bir mesaj atıp durumu sordum. Aldığım yanıt şu oldu:
"Bu ay içerisinde 7. cildin çıkmasını bekliyoruz."
Bu cevaptan sorumu anlayamadıklarını mı (çünkü takım olarak tekrar satışa çıkarılıp çıkarılmayacağını sormuştum), yoksa takım halinde sunmak için eksik 7. cildin beklendiğini mi anlamalıyım, tam olarak kestiremedim.
Ama dediğiniz gibi İthaki'nin facebook sayfasına mesaj atmakta yarar var... Bir deneyeyim... 
Ben de bu seriye başlamayı düşünüyordum fakat 1 sene önce Adana Tüyap fuarındaki görevli bana serinin tekrar basılmıyacağını söylediğinden başlamaktan vazgeçmiştim bence arkadaşın cevabınıda bekleyin belki yayınevi karar değiştirmiş olabilir.
Tekrar basılmayacaksa tek tek alıp okumak, bulmaya çalışmak gerek... Hem belki böylesi daha iyidir; bütçeye de birden yük binmez... Yine de İthaki'ye attığım mesaja gelecek yanıtı kısa bir süre bekleyeyim (umarım mesajımı atlamazlar, bilgi verirler)...
Bu tür hakkında pek de tecrübeli değilseniz, kolay hazmadebileceğiniz yayınlardan oluşmaz bu seri. Zira yazar benim nezdimde Tolkien'den daha değerlidir.
Harika betimlemeleri öyle bir aklınıza girer ki, tatmin olup bir kitabı kafanızda bir ay aralıksız yaşayıp kitap okumak istemeyebilirsiniz. Tabii sonraları baktığınızda her kitaptaki ayrı atmosferleri anımsayacaksınız.
Ayrıca, Dünyanın Gözü kitabını alıp da ilk okumanızı yapmadan tam seriyi alırsanız haz etmeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Teker teker şu an okumaya başlarsanız tükenme gibi bir ihtimali yok. Birden dört yüz lira gibi bir meblanın altına sadece bir seri için girmekse, mantıksız. Arada farklı kitaplar okumak isteyeceksiniz kesinlikle, tecrübe konuşuyor. Yoksa on dört kitap kenarda köşede bekleyecektir okunmayı, bu bir gerçek. O ilk aldığınız heves de olamayacaktır bonus olarak. Ben dört veya üçer kitap şeklinde alıyorum bitirdikçe; artık ilknokta.com'a da pek güvenemiyorum, eğer bir
sorun çıkarsa geri dönüş alamamaya hazır olun veya direkt olarak kesin çözüm kargoyu teslim almayın, bu da benden size öğüt.

Hal böyle olunca, ben kitapları nasıl alıyorum size bunları söylediğim halde?
Zaman Çarkı'nın yanında iki veya dört tür arasında değişen çeşitli kitapları birlikte okuyorum, gayet tatmin edici sonuçlar alıyorum. Kısaca Zaman Çarkı benim için bir başucu kitabı, ne zaman içim sıkılsa açıp okuyacağım bir kaçış kaynağı.
Önemli: Karakterlerin illustrasyonlarına bakmayın, kafanızda oluşturun diyorum.
Yorumum size bir fikir verdiyse mutlu olmuş olurum.
Ayrıca bonus:
Hızlı okuma tekniğiyle Karamazov Kardeşler'i okudum; olay Rusya'da geçiyordu.
Bu şekilde bir Zaman Çarkı deneyiminiz olmaması dileğiyle.