Prens Corin'in bulunduğu bölümler eğlencelidir. Ayrıca Anvard'daki savaş kısmını perdeye güzel bir şekilde yansıtabilirlerse hoş olabilir ve Edmund, Lucy ve Susan'ı büyümüş kral ve kraliçeler olarak görmek, okumak, güzel.
bonthey kardeşim seninle bu konuda anlaşamıyacağız galiba ben anna popplewellin çok büyük hayranıyım:)ama haklısın birinci filmden sonra anna da mimik diye birşey kalmadı:)
Tüm yorumlarınızı okudum arkadaşlar. İnsanlar birbirinden farklı olduğu için düşünceleri de farklı oluyor doğal olarak. Bende bir Susan hayranıyım fakat Pevensie kardeşler tek başına veya eksik olduklarında bence Narnia nın bir anlamı kalmıyor. Nedense çoğunlukta bizler bir film veya dizi izlediğimizde orada ki oyunculara öyle bir alışıyoruz ki sanki onlardan başkası oynayamazmış gibi düşünürüz ki bende böyle düşünüyorum. Benim edindiğim bilgilerce bu filmde Pevensie kardeşlerin hiç biri olmayacak bence bu bakımdan da alışık olmadığımız bir Narnia çıkacak karşımıza. Umarım Narnia seyirci kaybetmez...
ama pek bir şey kaçırdığımı sanmıyorum.
Zaten o sayfayı ben (lordboromir) düzenledim. Ama kim açtı bilmiyorum. Benim pek ümidim yok aslında. Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu gibi olacaksa çıkmasın. Yeter bu kadar. (Bana da bunu söylettiler ya helal olsun...)