Kayıt Ol

Resimlerdeki Sorun

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Resimlerdeki Sorun
« : 23 Şubat 2011, 13:21:03 »
En son iki gün önce deviantarta girerken yaşadım bir sorun sonra iki gündür resimler yavaş açılıyordu. En son bugün imageshackteki bütün resimlerim aşağıdaki gibi hata mesajı veriyordu. Şimdi düzeldi ama bilgisayarı ne zaman restart etsem aynı sorun.

Spoiler: Göster

Imageshack üyelik sistemine filan mı geçti. Üye olmayanlara resim göstermiyor mu artık. Eğer öyleyse hiçbir anlamı kalmıyor zaten. Bir de üstüne bütün öykülerimin ve bloglarımın resimlerini yeniden düzenlemem gerekecek. Aldım başıma belayı.

Çevrimdışı Victoria

• **
  • 316
  • Rom: 3
  • Peynir!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resimlerdeki Sorun
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2011, 13:25:05 »
Aynı sorunu maalesef bende yaşamaktayım. Hiç uğraşamam valla yeniden yüklemekle. Of of.

''I do not suffer from insanity, I enjoy every minute of it."
- Edgar Allan Poe

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2011, 13:27:56 »
Evet böyle bir sorun veriyor artık. Zaten oldum olası imageshack'ı sevmemişimdir, sevmemem için çok geçerli bir neden daha vermiş oldu bana. Sadece kayıtlı kullanıcılar için olacakmış artık şu resim işi.

Tinypic'e, flickr'a falan yönelin, daha iyi.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2011, 14:45:25 »
Anlamadığım durum şu kayıt oldum diyelim 10 tane de resim yükledim bu resimleri link olarak paylaştığımda imageshack e üye olmayan insanlar yukarıdaki gibi mi görecek benim resimlerimi. Eğer öyle ise kayıt olmanın da bir mantığı yok.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

• 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2011, 14:52:55 »
Yalnız bu gerçekten saçmalık olmuş. İmageshack bir çok insanın kullandığı bir siteydi ve internetin her yerinde yayılmış onlarca resim var bu siteden upload edilen. Şimdi hiçbiri görünmeyecekse kendi sonlarını hazırladılar demektir, öyle ki herkes kim bilir ne zaman bulup yükledikleri resimleri tekrardan upload etmeye çalışacak. Yedikleri küfürün haddi hesabı yoktur şu an.
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2011, 15:15:02 »
Bir de ricam şu olacak direk link görebileceğim site önerisi olan var mı? Flickr direk link vermiyor ya da veriyorsa ben bulamadım. Allah belasını versin şu imageshack in ne güzel oturtmuşlardı düzeni milleti ayağa kaldırdılar bir anda...

Çevrimdışı Victoria

• **
  • 316
  • Rom: 3
  • Peynir!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2011, 15:15:17 »
İşin yoksa şimdi tekrardan aynı resimleri bul yükle. Off!  Niye bizi bu kadar zor bir duruma düşürdüler anlamıyorum. Tek umudum bize şaka yaptıkları. Eğer şaka değilsede...

''I do not suffer from insanity, I enjoy every minute of it."
- Edgar Allan Poe

Çevrimdışı KoyuBeyaz

• 2753
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2011, 15:16:54 »
Reklam olur mu bilmiyorum ama;

www.photobucket.com

Bedava aldığınız bir hesaba istediğiniz kadar resim yükleyebiliyor, düzenleyebiliyor, paylaşabiliyorsunuz. Hoş bir site, uzun zamandır kullanıyorum ben ve memnunum. Tavsiye edilir.

Çevrimdışı Raisor

• 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2011, 15:29:57 »
imageshack sevmezdim, ve kullanmazdım. İyi ki de kullanmamışım
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Çevrimdışı Nihbrin

• 1243
  • Rom: 43
  • [Infornography]
    • Profili Görüntüle
    • nihbr.in
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2011, 15:30:46 »
imageshack ile beraber pek çok resim paylaşım sitesi bu uygulamaya geçmek üzere, onlar sadece öncüler. Yeterince aktif kullanıcısı olan her kurum kritik bir zamanlama ile daha fazla para kazanabilmenin kapısını açma hakkına sahip. Ancak insanların genel tepkilerinden anladığım kadarı ile olayı yumuşak bir geçiş yapmak yerine biraz sert gerçekleştirmişler. 2 amaçları var:

1- üye olan insanların mail adreslerine reklamlar yollayabilmek, üye sayısını arttırmak en verimli senaryo için şart.
2- siteye üye olmak için değilse bile giren insan sayısını arttırmak ve yine reklam clicklerinden para kazanabilmek. İnternetin her köşesinde bir imageshack kurbağası var artık(o kurbağaların yerini üç vakte kadar çeşitli reklamların ve add'lerin dolduracağını hayal ediniz)

Size önerim blogger, wordpress (özellikle wordpress), etc gibi bir blog paylaşım sitesinden bedava site açmanız ve 2.5gb'dan başlayan kişisel ve özgürce kullanabileceğiniz alanınız ile her yere gönlünüzce kısıtlama olmaksızın resim paylaşabilmeniz. Ben uzun zamandır bu metodu uyguluyorum ve hiç aksaklık yaşamadım.

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2011, 15:39:26 »
Arkadaşlar zaten Kayıp Rıhtım'ın görsel kısmını takip edenleriniz varsa, KoyuBeyaz'ın yukarıda belirttiği photobucket sitesi resimleriniz için en iyi ve kaliteli sistem. Hem yüklemiş olduğunuz en eski resmin bile nerede olduğunu biliyor hem de bir düzene kavuşmuş oluyorsunuz.

2,5 yıldır /kayiprihtim olarak bulunuyoruz ve oldukça da keyifli devam ediyor. Hem hızlı hem eğlenceli.

Umuyorum böyle övgü mesajlarını kullandıktan sonra, "Hay dilimi eşek arısı sokaydı" falan demem.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Gilderoy

• 416
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
    • Kuyutorman
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2011, 15:51:31 »
hizliresim.com var mesela. Gayet güzel bir upload sitesi. Imageshack'te öyle bir durum olmuşsa alternatiflere ihtiyacımız var demektir. :)
to see world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour
-William Blake

Çevrimdışı Malkavian

• 2152
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2011, 17:10:31 »
Arkadaşlar zaten Kayıp Rıhtım'ın görsel kısmını takip edenleriniz varsa, KoyuBeyaz'ın yukarıda belirttiği photobucket sitesi resimleriniz için en iyi ve kaliteli sistem. Hem yüklemiş olduğunuz en eski resmin bile nerede olduğunu biliyor hem de bir düzene kavuşmuş oluyorsunuz.

2,5 yıldır /kayiprihtim olarak bulunuyoruz ve oldukça da keyifli devam ediyor. Hem hızlı hem eğlenceli.

Umuyorum böyle övgü mesajlarını kullandıktan sonra, "Hay dilimi eşek arısı sokaydı" falan demem.

Şu an blogumu toparlamaya uğraşıyorum resimler açısından. Orası kolay kendi resimlerini masüstünden bile yükleyebiliyorsun. Fakat forumlarda olan hikayelerim için durum oldukça zor. Hadi uğraşıp hepsinin linkini photobucket yaptım diyelim. Onların da bu tarz bir uygulamaya gitmeyecekleri ne malum?

Nihbrin benim blogger dan bir sayfam var oraya direk olarak resim yükleyip sonra o linkten resimleri kullanabiliyor muyum?

Çevrimdışı KoyuBeyaz

• 2753
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2011, 17:20:59 »
Nihbrin benim blogger dan bir sayfam var oraya direk olarak resim yükleyip sonra o linkten resimleri kullanabiliyor muyum?

Evet, mümkün. Örneğin şöyle;

Kendi blogunuza bilgisayardan yüklediğiniz resimleri imageshackten veya başka bir siteden yüklenmiş gibi kullanabiliyorsunuz, çok daha güvenli şekilde.

Sonradan eklenen not: Telekom sağolsun bu sözümü de yemiş bulunuyorum.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
« Yanıtla #14 : 23 Şubat 2011, 17:31:21 »

Blogger hesabı olanlar Picasa'dan da otomatik olarak hesap ediniyor. Blog sayfana eklediğin tüm resimler Picasa hesabında bulunuyor olması lazım. En azından benim öyle... Ve evet, oradaki linkleri kullanabilirsin.

imageshack'ı oldum olası sevmezdim zaten. Sayelerinde bugün tüm interneti kurbağalar bastı.
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.