Türkiye’deki Fantastik Hayat Gölge e-Dergi’de!

golge 58

Uzun yıllardır her ayın birinde karşımıza gelen çizgi roman ve kültür e dergisi Gölge bu ay birkaç gün gecikmeli de olsa dopdolu bir sayıyla, üstelik “Türkiye’de Fantastik Hayat“la karşımızda!

Peki bu sayının “Fantastik” yanı ne? Dergi bu sayıya özel bu türe gönül vermiş, yazarından tutun da yayıncısına, çevirmeninden çizerine kadar herkesin fantastik hayatını sorguluyor. Birçok isim kendi fantastik hayatını, daha doğrusu türe girişini hazırlayan dönemlerini anlatıyor, türle alakalı yazılar kaleme alıyor ve bizlere doyumsuz bir dosya okuma imkanı sunuyor. Şu an aramızda olmayan isimler, özel dosyalar ile özlemle anılıyor. Bu dosyaları iki adet röportajla da  (üç mü demeli?) süslüyor.

Ayrıca sitemize ait kısa bir tanıtım yazısı da Özgürcan Uzunyaşa tarafından farklı bir dille kaleme alındı. Bunun dışında yine sitemizden Hakan Tunç, Mehmet Berk Yaltırık ve M. İhsan Tatari‘nin fantastik yaşamları ile sayıya özel hazırladıkları dosyalar bulunmakta. Elbette usta isimlerin kalemlerinden çıkan fantastik hayat hikayelerinin tadı ise bambaşka!

Peki neden bu haberi size gecikmeli veriyoruz? Dergiye çıktıktan birkaç gün sonra eklenen son bir-iki yazı daha oldu. Dolayısıyla duyurusunu da yeni geçtik. Umuyoruz sizler de okurken en az bizler kadar keyif alırsınız!

Derginin fantastik özel dosyasını online okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz. Ayrıca normal dergi için de BURAYA tıklayabilirsiniz.

Gölge e-Dergi hakkında detaylı bilgiyi de buradan alabilirsiniz. İyi okumalar!