Her Martin Karakterinin Bir Pokemonu Olmalı

got pokemon

Game of Thrones dizisinin karakterlerini Mr. Men and Little Miss’e dönüştüren hayranları, sıra dışılıkta sınır tanımayan bir uyarlamaya daha imza atmış.

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmlerinden (o zaman pek çoğumuz anime olduğunu bilmiyorduk, böhü) Pokemon karakterlerini hiç bu dizinin karakterleriyle bir arada düşünebiliyor musunuz? Ancak çılgın bir hayran kitlesi bunu da yapmış ve çok da güzel olmuş.

Pokemon hali hazırda animesiyle devam eden bir seri. Konsol oyunları da cabası! Sanmayın ki Pokemon çılgınlığı 2000’lerin başlarında kaldı. Bu fenomen hızına hız katarak devam ediyor.

Bu fenomene bir de HBO’nun ağır toplarında Game of Thrones furyası eklenince dizideki pek çok önemli karaktere bir adet Pokemon düşmüş! Hangileri mi? Hadi, hep beraber görelim.

Daenerys’i ejderhalarından ayırmak büyük ayıp olur. Zaten bizde de onu yapacak cesaret yok. Hayranları da bizimle hemfikir olmuş olacak ki Dany’nin yanına Aerodactyl’ı koyarak aşağıdaki resmi hazırlamışlar.

dany aerodactyl

Aslan da bir kedi değil midir? Tywin’e Persian’ın asaleti ve değişken yapısındna başka hangi Pokemon eşlik edebilir?

tywinpersian

Ah Sansa, vah Sansa. Seni ne kadar eleştirsek de asaletinden bir şey kaybetmiyorsun. Sevimli Vulpix de bu asaletine bir katkıda bulunsun.

Arya Stark, sakın ola başına bir iş gelmesin! Herkes ölsün ama sen ölme! Haunter’ı da al yanına, onun o eğlenceli kişiliği senin yalın cesaretinle birleşsin.

aryahaunter

Cercei’nin hem sözlerindeki hem de hareketlerineki zehir dört bir yana saçıladursun, Beedrill’ın ölümcül, zehirli ve ışıl ışıl iğneleri onunla tam bir uyum içinde hareket edecektir. Belki entrikalarında başrolü bile oynar.

cersei beedrill

Brienne… Senin gibi bir insana sadık Lucario’dan başka kim yakışabilir? İkinizin de içine işlemiş adalet, onur ve insanlardan uzak durma kavramları birbirinizi öyle güzel tamamlıyor ki…

brienne lucario

Samwell’in ortağıysa Psyduck oluyor. Çünkü, eee… Yahu anladınız işte.

sam psyduck

“Bu kadarı yetmez!” diyen hayranları hemen şöyle alalım. Buradaki tumblr hesabında çok daha fazlasını görebilirsiniz.