TRT Radyo’ya Bir Kez Daha Konuğuz! Hem de Bu Gece

m-ihsan-tatari-trt-radyoda

TRT Radyo maceramız bitti sanıyorduk. Çok yanılmışız!

Ağustos 2014’te, sitemiz Genel Yayın Editörü ve Rıhtım Radyo programcılarından Hazal “Fırtınakıran” Çamur, TRT Radyo-1’deki Ve Ateş Bulundu programına canlı yayın konuğu olarak katılmıştı. Bilimkurgu üzerine gerçekleştirdiği programın ardından TRT maceramız bir son buldu sanıyorduk. Meğer sıra M.İhsan “mit” Tatari’deymiş!

Bu gece 23.05’te, sitemizin Çeviri Editörü ve Yayın Danışmanı olan, aynı zamanda bir yazar, Silo, Locke Lamora’nın Yalanları, Elif gibi son günlerin ses getiren eserlerinde editörlük yapmış bir isim TRT’ye konuk olacak. Yazarımız ayrıca çevirmenlikle de yapıyor ve Ötekiler Arasında ile Ray Bradbury anısına derlenmiş Gölge Oyunu gibi kitaplardaki yetkin çevirisiyle hemen akla geliyor.

M.İhsan Tatari bu gece 23.05’te TRT Kent Radyo İzmir’in konuğu. Nalan Kolağası İmre’nin sunduğu Kent Kitaplığı adlı programda kendi yazmış olduğu kitaplarından bahsedecek.

İzmirliler 23.05’te frekanslarını 99.1’e ayarlayarak kendisini dinleyebileceği gibi, diğer şehirlerde olanlarsa buradan canlı yayını dinlemekten mahrum kalmayacaktır.

Şimdi hep birlikte saatlerimizi ayarlıyoruz. Radyonuzun ayarlarıyla oynamayın!

* TRT Radyo’ya ilk konuk oluşumuzu kaçıranlar ya da tekrar dinlemek isteyenler, gerçekleştirdiğimiz sohbetin kayıtlarına buradan ulaşabilir.