TRT Radyo’da Bilimkurgu Sohbetimize Devam Ediyoruz!

trt kent radyo istanbul

TRT maceramız dinmek bilmiyor sevgili Rıhtım takipçileri! Yarın saat 15.00 – 17.00 arasında yayınlanan Dersaadet programına Mr.Spock’ı anmak için katılıyoruz!

Sitemizin Genel Yayın Editörü, Yöneticisi ve çok sevilen radyo programımız Kahramanın Yol Türküsü’nün 10 parmağında 10 marifet sunucusu Hazal “Fırtınakıran” Çamur, yarın bir kez daha TRT Radyo’ya konuk olmaya hazırlanıyor.

Hatırlayacağınız üzere kendisi daha önce, Ağustos 2014’te, Ve Ateş Bulundu adlı programa katılmış ve Saadet Baykal ile bilimkurgu üzerine akıllarımızdan kolay kolay çıkmayacak, gayet hoş bir sohbet gerçekleştirmişti.

Birkaç gün önceyse hem bir çevirmen hem bir yazar hem de sitemizin İçerik Koordinatörü ve Yayın Danışmanı olan M.İhsan Tatari TRT İzmir Kent Radyo’ya konuk olmuş, hayranlarının sorularını cevaplamıştı.

Şimdiyse sevgili Hazal Çamur bir kez daha mikrofonun karşısına geçecek ve Dersaadet programında, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Leonard Nimoy (Mr.Spock)’u anacak.

4 Mart Çarşamba (yarın) günü, bu defa üç konuktan oluşacak programda, Leonard Nimoy’un hemen ardından kaybettiğimiz değerli yazarımız ve ustamız Yaşar Kemal de anılacak, katılımcılar onun üzerine de sohbet edecekler.

Prodüktör ve yayıncı koltuğunda tanıdık isimler mevcut. Ve Ateş Bulundu programının da prodüktörü olan Gülname Gümüş, aynı yayının programcısı olan Saadet Baykal ile Dersaadet’i bizlerle buluşturacak.

Yarın saat 15.00’da, radyolarınızın frekansını 106.6’ya ayarlamayı unutmayın! İstanbul dışındaki dinleyicilerse canlı yayına buradan ulaşabilirler. Muhtemelen sevgili Hazal Çamur’a söz hakkı 15.30 civarında gelecek, ama ne olacağı hiç belli olmaz!

Hepinizi Vulcan selamıyla selamlıyoruz.