The Witcher Çizgi Romanının Kapağını Seçiyoruz!

the witcher anket

Evet, yanlış duymadınız! Yakın zamanda yeni oyunu da gelecek olan, fakat çok daha öncesinde “Biz Bunu İstiyoruz” dediğimiz The Witcher serisi, çizgi roman olarak JBC Yayıncılık etiketiyle dilimize çevriliyor!

The Witcher serisi Kayıp Rıhtım için önemli bir seri. Zira uzun zaman önce “Biz Bunu İstiyoruz” demiş ve kitaplarının dilimize kazandırılması için oldukça önemli projeler gerçekleştirmiştik. Hatta daha sonra öykülerini de çevirmiş ve “Bu kitaplar ne zaman gelecek?” serzenişimizi defalarca sunmuştuk.

Kitaplar olmadı belki ama JBC Yayıncılık boş durmadı ve çizgi romanlar ile karşımıza geldi! Ayrıca çok güzel bir teklifle: Çizgi roman kapağı okurların tercihine göre belirlenecek!

Sitemiz bünyesinde başlattığımız anket sonucunda hazırlanan 4 kapaktan en çok oy alan, serinin ilk kitabının kapağı olacak. İşte burada sizler devreye giriyorsunuz! Seçiminizi yapın ve olmasını istediğiniz kapağı baskıya taşıyın.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve ankete katılım için sizleri BURAYA alalım.

Unutmayın, 29 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 24:00 itibariyle oylama sona erecek. Bu vakte kadar seçiminizi yapıp oyunuzu kullanın.

JBC Yayıncılık’a, bu kararı okurlarına bıraktığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz ve umuyoruz bu tür uygulamalar gün geçtikçe artar.

İyi olan kazansın!

A witcher. Hide your women!

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN.