Örümcek Adam Hakkında Yeni Dedikodular!

spider-man-logo

Örümcek Adam hakkındaki dedikodular durmak bilmiyor. Eh, en çok sevilen süper kahramanlardan biri olduğu için normal değil mi bu? Biz de size son dedikoduları iletelim dedik! 

Bildiğiniz üzere gündemde Örümcek Adam filmlerine sıfırdan başlanacağı konusu var. Daha öncesinde bu reboot yapımın Spectacular Spider-Man ismiyle çıkacağını duymuştuk. Ancak görünüşe göre Marvel Stüdyoları bu film için çok farklı bir yön izliyorlar gibi çünkü son duyulan isim Spider-Man: The New Avenger oldu. Şimdilik sadece dedikodu ancak buyrun bununla ilgili detaylara bakalım.

sıpaydiBu bilgi Umberto Gonzales’e gelmiş, o da heyecanla Instagram hesabında paylaşmış. Bunun şu anda kulaktan kulağa gezen bir bilgi olduğunu ve filmin adının Spectacular Spider-Man olma şansının hala geçerli olduğunu hatırlatalım. Ancak The New Avenger ismi de bundan daha güzel görünmüyor değil. Özellikle de Örümcek Adam’ın Avengers kadrosunda olacağı düşünüldüğünde…

Okuyuculara hatırlatalım, The Amazing Spider-Man’deki Örümcek, The Avengers’daki kadro ile aynı evrende yaşamıyor. Kevin Feige bu yüzden Amazing Spider-Man ile arasına mesafe koymak için elinden geleni yapacak.

Captain America’nın da ilk filminin adının The First Avenger olduğu düşünülürse Civil War da gelirken Spider-Man: The New Avenger ismi çok daha çekici. Ayrıca Civil War filminde Doctor Strange sayesinde oluşacak olaylar silsilesinden sonra çok daha mantıklı görünüyor.

Gelelim diğer dedikoduya! Hatırlarsanız önceki günlerde yaptığımız haberde Örümcek Adam’ı oynaması olası 5 aktörün ismini vermiştik. Tekrar hatırlatmak gerekirse bunlar; Nat Wolff, Asa Butterfield, Tom Holland, Timothee Chalamet ve Liam James’ti Şimdi bunların yanına bir isim daha konulması olası: Billy Unger!

Örümcek hayranları, Disney XD’nin Lab Rats oyuncusu Billy Unger’ın (19) Avengers: Age of Ultron’a katılmasını ve koyduğu fotoğrafta açıklanamaz biçimde #SpiderMan hashtagi kullanmasını yeni seçilecek oyunculardan biri arasına girdiğine yordu. Dikkat edersek yaşı da tam yerinde!

Marvel’in oyuncu seçimi mazisine baktığımızda da seçeneklerini çok az kişi ile kısıtlanmadığını görüyoruz. ’Son’ listelere her daim giren çıkan isimler oluyor.

Bunun yanında Marvel’in resmi Twitter hesabı da Unger’in kırmızı halıda çekilmiş bir fotoğrafını koyarak dedikoduları güçlendirdi.

Civil War seti şu sıralar yapım aşamasında; çekimlerin kısa zamanda başlaması ve 2-3 hafta içinde de Örümcek Adam’ı oynayacak kişinin resmi olarak açıklanması bekleniyor. Bize de 6 Mayıs 2016’yı beklemekten başka bir şey kalmıyor.