“Uncanny Avengers” Türkçe Olarak Bizlerle

uncanny-avengers-ust

Gerekli Şeyler, Marvel Evreni’nin güzide çizgi romanlarını bizlere ulaştırmaya hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de sırada Uncanny Avengers var.

Avengers ve X-Men üyelerinin bir araya gelmesiyle oluşan Uncanny Avengers ekibinin maceraları nihayet bizlerle. İlk kez 2012’de yayınlanmaya başlayan seri yurtdışında bir hayli popüler ve yeni maceraları yayınlanmaya hâlen devam ediyor.

Avengers vs. X-Men’den sonraki olayları konu alan Uncanny Avengers, Captain America’nın liderliğindeki Havok, Rogue, Scarlet Witch, Thor ve Wolverine’den oluşuyor. Ekibin “Kırmızı Gölge” adıyla bilinen maceralarının bir araya getirilmesiyle oluşan ilk cildin arkasındaki tanıtım yazısı şöyle:

Marvel Evreni’nin en önemli çağı burada başlıyor!

uncanny-avengers-kirmizi-golgeProfesör Xavier’in cenazesinin ardından, Captain America, Avengers ve X-Men üyelerinden insanlarla mutantların birlikte çalıştıkları bir ekip kurar. Ama Red Skull 1940’lardan geri dönmüştür – ve bütün mutantları yok etmek istemektedir! Ona hangi dehşet verici silah yeni tehlikeli güçler vermiştir?

Rogue ve Scarlet Witch, Red Skull’ın S-Men’iyle çarpışırlar; Wolverine ve Captain America dünya çapındaki mutant suikast salgınını araştırırlar; Havok ve Thor, Yaşayan Propaganda Doğrucu John’un yayılan etkisine karşı mücadele ederler!

Bir Avengers üyesi taraf değiştirdiğinde, geri kalanlar Omega Skull’ın muazzam kudretiyle karşı karşıya kalırlar! Ayrıca, Wonder Man, Wasp ve Sunfire Grim Reaper intikam almaya çalışırken ekibe katılır!

Uncanny Avengers toplanın!

Çevirisini Burç Üner’in, editörlüğünüyse Egemen Görçek’in üstlendiği ve Gerekli Şeyler etiketiyle dilimize kazandırılan Uncanny Avengers’ı en yakın kitapçınızdan temin edebilirsiniz.