Batman v Superman’den Yepyeni Görüntüler Geldi

entertainment batman v superman

Entertainment Weekly dergisi, gelecek yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Batman v Superman: Dawn of Justice’den yepyeni görüntüler yayınladı.

Batman v Superman: Dawn of Justice, geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanıyla olay yaratan, gelecek yılın en büyük hiti olmaya aday bir film kuşkusuz.

Batman ve Superman gibi iki efsane karakterin ezeli kavgasını izleyecek olmamız bile başlı başına heyecan dalgası yaratmaya yeterli bir sebepken, bir de sizlere daha önce aktardığımız gibi filmin Dark Knight Returns ve Injustice: Gods Among Us referanslarıyla dolup taşan ilk fragmanı herkesin iyice ağzını sulandırmıştı.

Entertainment Weekly dergisiyse geçtiğimiz günlerde Comic Con’a özel basılan yeni sayısında filme dair yepyeni görseller yayınladı.

Böylece, özellikle derginin kapağında Batman ve Superman ile ilk kez yan yana görme şansını elde edebildiğimiz Wonder Woman’ı da yakından tanıma şansını elde edebildik.

Gerçi gözlerimiz Aquaman ve Flash’ı da aramadı değil. Fakat şimdilik buna da şükür diyoruz. Lafı fazla uzatmadan sizleri filme dair bu harika görüntülerle baş başa bırakalım.

tZzk5UU

e2Ab6zh

SBCq8Rt

khOUdfq

NzOMrPZ

KquJgYy

Batman v Superman: Dawn of Justice’ın, 25 Mart 2016’da gösterime gireceğini hatırlatalım ve şimdiden yeni fragmanın yolunu beklemeye başlayalım, zira bu görseller bizim daha çok iştahımızı kabarttı.