Constantine’i Arrow’un Yeni Sezonunda Görebiliriz

constantine arrow

Constantine, her ne kadar geçtiğimiz aylarda iptal edilerek sevenlerini üzse de ekranlara tamamen veda etmiş gibi görünmüyor. Arrow’un yapımcıları Constantine’i diziye dahil etme peşinde.

Bildiğiniz gibi bahtsız kahramanımız John Constantine’in bahtsızlığı dizisine de yansımış, yayınlanan ilk sezonun ardından NBC kanalı tarafından iptal edilerek ekranlara veda etmişti. Gerçi sevenleri dizinin iptal olmaması ve başka kanala geçmesi için çeşitli platformlarda kampanya başlatmışlardı, fakat henüz bu konuda olumlu bir gelişme yaşanmadı.

Öte yandan, hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Arrow’u canlandıran Stephen Amnell, Constantine dizisi için oluşturulan #saveconstantine kampanyasına katılmış, eğer geri dönerse de diziye konuk olarak katılacağı sözünü vermişti. Böylece Constantine dizisinin de Arrow ve The Flash ile aynı evrende geçme ihtimali olacaktı.

Şimdiye kadar dizi cephesinden sevindirici bir haber gelmediği için bu ihtimal de yok olmuşa benziyor. Fakat Arrow ekibi bu işin peşini bırakmayacak gibi, büyük ihtimalle kendisini bir kez daha izleme şansına ereceğiz.

Geçtiğimiz günlerde Comic-Con’a katılan IGN sitesi, Arrow ekibi ile bir röportaj gerçekleştirdi ve yapımcılardan Wendy Mericle, Constantine’in diziye konuk olup olmayacağı konusunda şu sözleri sarfetti.

Evet, bunu gerçekten yapmak istiyoruz. Bu konuyu DC ile konuşuyoruz ve birkaç hukuki şeyler ve oyuncunun programı sorun teşkil ediyor. Bu iş için çabalıyoruz, fakat bu geçişin kesinliği %100 değil. Ama bu konuda oldukça iyimseriz ve olmasını gerçekten çok isteriz.

Evet, dizi iptal edildi ve bu saatten sonra geri döneceğe de benzemiyor. Fakat bu son gelişmeler hayranlarını oldukça sevindirecek gibi. Ayrıca, eğer olur da bu konuk olma olayı gerçekleşirse Constantine gibi bir karakter Arrow dizisine nasıl dahil edilecek, orası merak konusu.