Öldüren Şaka’nın Animasyonunda Joker İçin Mark Hamill Sahalara Dönebilir

mark hamill joker

Comic-Con 2015 cephesinde öğrendiklerimizden biri de, Batman: Öldüren Şaka’nın animasyon olarak karşımıza gelme ihtimaliydi. Şimdi sesiyle yıllardır Joker’e hayat veren Mark Hamill de projede yer almak istiyor.

Karakter tasarımcısı ve animasyon yapımcısı Bruce Timm, Comic-Con 2015’te bize tüylerimizi diken diken eden bir haber vermişti. Batman’in efsanevi cildi Öldüren Şaka, asnimasyon olarak karşımıza gelecekti.

Peki kim bu Bruce Timm? Daha da heyecanlanmaya hazır olun, çünkü o Batman deyince akla gelen yegane şeylerden olan Batman: The Animated Series adlı çizgi dizinin yapımcısıydı. Eh, Mark Hamill’in bu seriyle birlikte nasıl da içindeki Joker’i ortaya koyduğu ve yıllardır (oyunlara kadar) Joker deyince onun sesini kulaklarımızda duyduğumuzu da biliyorsunuzdur.

Şimdi Mark Hamill diyor ki, Timm varsa ben de varım!

Parmaklarını çaprazlamış olan tek kişi sen değilsin.

Bir hayranın, “Umarım DC Comics seninle bu uyarlama için irtibata geçer. -Parmaklarımı çaprazladım-“ demesi üzerine Hamill’in verdiği cevap yukarıdaki gibi oldu.

Bundan daha iyisi ne olabilir? Durun, durun! Biz söyleyelim! Mark Hamill Joker’e Öldüren Şaka’da ses verecekse, o zaman Batman mutlaka Kevin Conroy olmalı! Bu rüya takımı bozulmamalı!