Supergirl’de Lucy Lane Rolü İçin Tatum’un Eşi Seçildi

super girl lucy lane ust

Lois Lane’in kız kardeşi Lucy Lane’i Supergirl’ün TV dizisinde oynayacak kişi Jenna Dewan Tatum olarak belirlendi.

Şu sıralar Gambit rolüyle adından sıkça söz ettiren Channing Tatum’un eşi Jenna Dewan Tatum, Lucy Lane rolünü üstlenecek aktrist olarak açıklandı.

Sizlere daha önce duyurduğumuz üzere, Supergirl’ün önemli karakterlerinden ve Superman’in eşi Lois Lane’in kardeşi olan Lucy dizide işleri karıştıracak bir rolde olacaktı. Bu da çizgi romanla paralel bir gidişat olacağını gösteriyordu ki, hepsini detaylı biçimde sizlere açıklamıştık.

CBS Lucy’i, “girişken, eğlenceli ve kız kardeşi Lois kadar güzel; aynı zamanda güçlü, zeki ve kendi ayakları üstünde duran” olarak tanımlamıştı. Bu tanımda herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Ancak Jimmy OlsenKara Zor El (Supergirl)Lucy Lane şeklinde bir aşk üçgeni mi doğacak, yoksa meşhur Superwoman olayı mı vuku bulacak, bunlar henüz net değil. Ama her iki senaryo da çizgi romanlara (farklı yıllardaki versiyonlarına) uygun.

Bakalım Lucy dizide karşımıza Kriptonlu güçlerine denk güçler veren bir kostümle Superwoman olarak rekabete mi girecek, yoksa bir aşk üçgeninin zirvesi mi olacak?

Jenna Dewan Tatum ile birlikte Lucy’nin artık ekranlarda bir yüzü var. Gelişmeler için bizde kalın!