Deadpool’un Yaratıcısı, Deadpool’un Cinsel Kimliğine Açıklık Getirdi

deadpool-sexy

Yani ne olursan ol, cinsel yönelimin nasıl olursa olsun gel diyen bir cinsel yönelimi var. (Omniseksüel?)

Deadpool‘un yaratıcılarından Fabian Nicieza, bu aralar hayranlardan yaka silkmiş durumda. Hatta bu aralar da değil; bir süredir durum bu.

Hayranların ısrarcı soruları Deadpool‘un gerçek cinsel yönelimi üzerineydi. Son zamanlarda bu konuyla ilgili yazılar da türemeye başladı. Bunu ele alan, irdeleyen makaleler internette gezinir oldu. Çünkü bu çenesi düşük paralı askerin bir şekilde herkese (her türden ve cinsel yönelimden insana) asıldığını yıllar içinde görmüştük ve hayranlar kendilerince onu isimlendirmek istiyordu. Thor‘a bile (ehehe). İnanmıyor musunuz? Hemen aşağıya bakın.

Böylece Fabian Nicieza daha da rahatsız oldu ve kolları sıvayıp açıklamaya girişti.

deadpool_thor

İşte o açıklama:

Onun HİÇBİR cinsiyeti yok ve aynı zamanda HER cinsiyete sahip. O sizin ve herkesin cinsiyetinde. Yani dışlayıcı değil, hepsini kapsayıcı.

DP’nin [Deadpool] beyin hücreleri SÜREKLİ değişim halinde. Bir an gay olur, bir sonraki an hetero vs. HEPSİ GEÇERLİ.

Karakterin kendi cinselliğini (ya da sizinkini) hiçbir şekilde umursamadığını anlamamış olmanız komik. O, bu yüzden deli; bu yüzden hafızası kusurlu ve bu yüzden vücut sistemindeki kansere rağmen hayatta kalabiliyor. Bir anlığına bir şeyden hoşlanırken bir dakika sonra ondan nefret edebilmesinin sebebi bu. Bu HER ZAMAN karakterin yaradılışının bir parçasıydı. Karakterin omniseksüel, panseksüel, heteroseksüel, homoseksüel vs. yanlarını ortaya koyan adamla tartışıyorsunuz.

Birileri fena kızmış.

Nicieza‘nın bu açıklaması aslında Deadpool‘un omniseksüel olduğunu gösteriyor. Fakat bunu Deadpool‘un beyin hücrelerindeki durmaksızın değişime bağlaması bazı çevreleri rahatsız etti. Yani bunu bir hastalık gibi gördüğüne dair bazı hayranlar bir izlenim edindi. (Siz ne dersiniz?)

Biz bu tartışmaların dışında kalmayı seçerek tek bir şey söylemek istiyoruz. O Deadpool! O ayarsız enerjinin kahramanı!