Çizgi Düşler’den Güzel Bir Haber! X-Force / Cable – Messiah War Çok Yakında Bizlerle!

messiah-war

Çizgi Düşler’den X-Force / Cable – Messiah War geliyor!

Çizgi Düşler’i ne ile tanıyoruz diye sorsak bastıkları efsane Vertigo yayınları ve fumettiler yanıtını alırız. Özellikle Vertigo’nun çizgi romanlarına ağırlık veren tek yayınevi olduğu için bizleri kendisine aşık etti. Ancak yayınevi son zamanlarda X-Force ve Savage Wolverine ile Marvel yayınlarına, X-Men’e girmeye başlamıştı.

Eh, bizleri bunlar için de çok fazla bekletmiyorlar! Kendileri geçtiğimiz gün Facebook hesaplarından X-Force / Cable – Messiah War çizgi romanının çok yakında raflarda olacağını çıtlattılar!

Daha önce bastıkları seriye devam niteliği taşıyor bu çizgi roman. Yani tek başına okunur mu derseniz, Çizgi Düşler’den çıkan bundan önceki sayılara bakmanız en sağlıklısı olacak.

Bir crossover niteliği taşıyan bu tek sayılık hikayede kimleri görüyoruz dersiniz? Resme bakanların gözüne hemen takıldı zaten! EVET! DEADPOOL! Tamam tamam, kendisi zaten X-Force’un dinozorlarından, illa göreceğiz de, insan Deadpool’u yerde görse heyecanlanıyor. Apocalypse’i bile görüyoruz efendim! Yeni çıkacak X-Men: Apocalypse filminden önce, gönüllerimizin yıkım ustasına şöyle bir göz atmak için harika bir fırsat sunuyor Türk okurlara Çizgi Düşler.  Tam olarak ne zaman raflarda yer edecek Messiah War, bilmiyoruz ancak çok uzun süre beklemeyeceğimize eminim.

Aynı zamanda umuyoruz ki Çizgi Düşler bizleri bambaşka Vertigo yayınları ile bambaşka diyarlara götürmeye devam eder.