Dark Knight III: The Master Race İçin İlk Kapak Yayınlandı

DC Comics, Dark Knight III: The Master Race için çizilen ilk kapağı okuyucularıyla paylaştı.

 

Geçtiğimiz aylarda sizlere müjdesini verdiğimiz Dark Knight III: Master Race’in 1. sayısının varyant kapağı görücüye çıktı. Jim Lee’nin taslağına dayanarak çizilen varyant Dave Johnson tarafından hazırlandı. Satıcılara özel olan bu kapak katılımcı çizgi roman dükkanlarının logosunu barındıracak. Görselin üstündeki “your logo here(logonuz buraya) kısmına mağazaların ismi yazılabilecek.

Görselin çizgi romanın hikayesi ile ilgili daha fazla bilgi vermesini dilerdik ama maalesef bu sadece bir varyant. Bunun üstünden bir şey demek pek de doğru olmaz.

the-master-race-variant

Geçen temmuz ayında gerçekleşen San Diego Comic-Con’da seri sanatçılarından Andy Kubert ve Klaus Janson tarafından da bir reklam afişi yayınlanmış ancak bunun kapak resmi olup olmayacağı belirtilmemişti.

DKIII-promo

Efsane Dark Knight Returns ve izindeki The Dark Knight Strikes Again gibi Dark Knight III: The Master Race de bu  evrenin mimarı Frank Miller ile Brian Azzarello tarafından yazıldı. Başlıca çizimleriyse oldukça iyi bir takım oluşturan Kubert ve Janson tarafından yapılıyor.

The Dark Knight III: The Master Race #1’in 25 Kasım’da raflarda olması planlanıyor.