Hulk, Civil War’da Neden Yok?

mark-ruffalo-hulk

Mark Ruffalo, Captain America: Civil War’daki Hulk karmaşasına açıklık getirdi.

Yeşil devimiz Hulk’ın Civil War macerası tam bir yılan hikâyesine dönüştü. Önce filmde yer almayacağı söylendi, ardından Robert Downey Jr.’ın desteğiyle kadroya alındığı dedikoduları dolandı ortada. Herkes kendisini filmde göreceğimizden emindi. Özellikle de Age Of Ultron’un sonunda yaşananlardan sonra…

Derken, Marvel cephesinden gelen son haberlerle birlikte Hulk’ın Captain America: Civil War’da yer almayacağı ansızın kesinlik kazandı. Peki yeşil devimiz nerede? MCU’da kıyamet koparken kendisi ne yapıyor? İşte bu sorunun cevabını karakteri canlandıran Mark Ruffalo verdi:

Hulk’ın bu filmde yer almamasının sebebi Civil War’da açıklanamayacak derecede büyük. Önce ben de senaryoda yer alıyordum, fakat daha sonra karakterimi çıkarttılar. Nerede ve niçin olduğunu ortaya çıkarmak istemiyorlar. Hulk’ın yakın bir gelecekte geri dönüp dönmeyeceğini bile bilmiyorum.

Eh, biz biliyoruz. Çizgi-romanları yakından takip edenler Civil War döneminde Hulk’ın uzayda olduğunu ve Planet Hulk serisinde başrol oynadığını iyi bilir. Her ne kadar beklenilenin aksine Age Of Ultron’un sonunda uzaya gönderilmemiş olsa da benzer bir olayın filmden sonra gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor bu. Yönetmen ve senarist Joss Whedon’un “Hulk’u son derece inanılmaz gelişmeler bekliyor” sözü de bu teoriyi destekler nitelikte.

Öte yandan karakteri canlandıran Mark Ruffalo’nun Marvel’la 6 filmlik bir sözleşmesi olduğunu da biliyoruz. Avengers ve Avengers: Age Of Ultron’un aradan çıkmasıyla birlikte geriye 4 film daha kalıyor. Bunlardan ikisi iki kısımdan oluşacak Infinity War olduğuna göre bizleri en az iki olası Hulk filmi daha bekliyor demek.

Kısacası… Hulk ezecek!