Deadpool da Gwen Stacy’den Nasibini Alıyor: Gwenpool

gwenpool-ust

Marvel’ın Gwen aşkı bitmiyor! Bir alternatif kapak olarak ortaya çıkan Gwenpool, aralık ayında kendi serisine kavuşuyor.

Spider-Man’in merhum sevgilisi Gwen StacySpider-Verse serisinde alternatif Spidey’lerden biri olarak karşımıza çıkalı fazla uzun zaman olmadı. Buna göre o artık Spider-Gwen’di ve malum örümcek Peter’ı değil, onu ısırmıştı. Ancak Spider-Gwen o kadar sevildi ki çok geçmeden kendi serisine kavuştu. Sonrasındaysa variant cover denilen alternatif kapaklarla pek çok Marvel serisinde boy gösterdi.

Gwen varyasyonları adı altında birçok çizgi romanının bir sayısına kapak konuğu olan kahramanımız, en son Gwenpool olarak Deadpool’s Secret Secret Wars #2’ye konuk olmuştu. Sonuç: Gwenpool şimdi kendi serisine kavuşuyor!

İlk olarak bu sonbahar, Howard the Duck’ta kendisine 3 sayılık bir yer bulacak olan Gwenpool, aralık ayından itibaren de Gwenpool Special #1 adıyla kendi serisine kavuşacak. Bu ilk sayıdaysa Gwen’i (daha doğrusu Gwenpool’u) She-Hulk’ın Christmas partisinde göreceğiz.

Şimdilerde Gwen’in bu yükselişi Mary Jane hayranlarını endişelendirir oldu. Özellikle Mary Jane’in Iron Man’e katılacak olması, dahası Tony Stark ile henüz ne tür olacağı belli olmayan bir ilişkisi olacağı yönündeki bilgilerle Mary Jane’in iyice Spider-Man kültüründen uzaklaştırılacağına dair fikirler dört dönüyor.

Mary Jane ve Iron Man durumunu hatırlayarak keyif kaçırdığımız bu habere, Gwenpool’un masum görünüşlü tekinsiz gülücüğüyle son verelim (fondaki Deadpool’a dikkat!).

Ne dersiniz? Gwen’den bir Gwen with a Mouth olur mu?

Gwenpool_Special_1